Να ξεμπερδέψει με το θέμα Ρέζεκ

Με τρεις εβδομάδες να απομένουν για τον πρώτο μας αγώνα στην Ευρώπη, το σκηνικό στην υπόθεση του επιθετικού δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Προς τα έξω βγαίνει πως ο Γιαν Ρέζεκ μάλλον θα αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς υπάρχουν σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Με το μέλλον του Τσέχου διεθνή επιθετικού στο ρόστερ μας να μοιάζει για την ώρα αβέβαιο, ο Χριστάκης Κασσιανός δεν μπορεί να βασιστεί μονάχα στον Μάρκο Μιχαήλ και στον Γιάννη Οκκά για να βγάλει τη σεζόν, πόσο μάλλον και στα ματς της Ευρώπης. Ο πρώτος είναι σχετικά άπειρος για να θεωρείται ως βασικό μέλος, παρά το γεγονός πως έδειξε καλά στοιχεία στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όπου πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός. Από εκεί και πέρα, ο Οκκάς, είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία και πλέον ο Κασσιανός μάλλον θα τον υπολογίζει για να δίνει περισσότερο ανάσες και για να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή.

Ο χρόνος πιέζει και η ομάδα μας δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα και να φέρει μια τυχαία βιαστική επιλογή, απλά για να καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό όσο το δυνατό νωρίτερα γίνεται.
Όμως επιβάλλεται να έρθει γρήγορα, ούτως ώστε αν μη τι άλλο να συμμετάσχει στην προετοιμασία με τη νέα του ομάδα και για να “δέσει” με το υπόλοιπο ρόστερ, αλλά και για να δηλωθεί έγκαιρα στην UEFA.

Ο Κολαούτι φαντάζει ως μια πολύ καλή λύση και είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας στις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους, παρόλο που η πρόταση που του είχε γίνει δεν κατέληξε ποτέ σε συμφωνία. Δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως αν οι επαφές που γίνονται με τον Αργεντινό επιθετικό είναι επειδή θα φύγει ο Ρέζεκ. Και οι δύο πάντως θεωρούνται ενδεκαδάτοι και είναι αυτό που ενισχύει τις φήμες πως μάλλον ο τελευταίος τελικά θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ