Αντίπαλος μόνο ο (κακός) εαυτός μας

Ομάδες των οποίων το άκουσμα δεν κτυπά κανένα… καμπανάκι, είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας από Εσθονία και Σουηδία. Σύλλογοι χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μικρής δυναμικότητας, σίγουρα μικρότερης από τη Μεγάλη Κυρία όσο κι αν έπεσε ο προϋπολογισμός.

Οι πικρές εμπειρίες των τελευταίων χρόνων κακώς δημιουργούν ένα φόβο στις τάξεις των οπαδών μας και πολύ καλώς θέτουν σε συναγερμό διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επιτραπεί ο εφησυχασμός, ούτε να κωλυσιεργήσουμε στον προγραμματισμό θεωρώντας ότι… έχουμε την πρόκριση στο τσεπάκι. Από την άλλη πλευρά η λέξη “αποκλεισμός” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύουν τόσο οι αντίπαλοι, όσο και η οικονομική μας κατάσταση.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι η μακρινή απόσταση την οποία θα πρέπει να διανύσουμε στον επαναληπτικό, κάτι που ανεβάζει το κόστος του ταξιδιού. Δυστυχώς, έσοδα από τον πρώτο αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν θα υπάρχουν, αφού ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά τα περσινά επεισόδια και τη διακοπή του αγώνα-φιάσκο με την Ντίλα Γκόρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ