Προφίλ JK Narva Trans

Η έταιρη υποψήφια αντίπαλός μας ιδρύθηκε μόλις το 1979 και αγωνίζεται στο στάδιο Kreenholm χωρητικότητας 2000 θέσεων. Την περσινή περίοδο τερμάτισε την 4η θέση του Εσθονικού πρωταθλήματος ισοβαθμόντας με την Sillamäe Kalev, ωστόσο κέρδισε την τελευταία προνομιούχο θέση για το Europa League λόγω του ότι υπερτερούσε στο σύνολο των νικών.

Είναι σαφώς πιο έμπειρη από την Gefle στα Ευρωπαϊκά κύπελλα ωστόσο παρά τις 15 παρουσίες της σε Intertoto, UEFA και Europa League, μόνο στην παρθενική της εμφάνιση κατάφερε να αγωνιστεί σε περισσότερο από ένα γύρο. Η παρουσία της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια είναι συνεχόμενη από την διετία 2007-2008, μετρώντας ωστόσο μόνο ήττες. Σε σύνολο 26 Ευρωπαϊκών αγώνων αριθμεί 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 23 ήττες.

Το Εσθονικό πρωτάθλημα βρίσκεται και αυτό σε εξέλιξη με την Narva Trans να βρίσκεται μετά από 16 αγωνιστικές στην 6η θέση από σύνολο 10 ομάδων, έχοντας στο ενεργητικό της 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Στον τελευταίο της μάλιστα αγώνα επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της γνωστής μας Levadia Talin. Στο δυναμικό της υπάρχουν μόλις 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 12 είναι ντόπιοι, 4 Ρώσοι, 1 Ιρλανδός και 1 Λετονός. Ο προπονητής της, Valeri Bondarenko, έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας μόλις τον περασμένο Απρίλιο.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ