Σε δυο μέρες το «ναι» ή το «όχι» του Κολαούτι

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα kerkida.net, ο επιθετικός Ρομπέρτο Κολαούτι έχει κάνει δηλώσεις σε Μέσα του Ισραήλ, με τις οποίες αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την ομάδα μας, με περιθώριο δύο ημερών για να απαντήσει.

Χαρακτηριστικά ο Κολαούτι δήλωσε: «Είναι ένα σημείο στην καριέρα μου όπου τα χρήματα δεν θα… παίξουν μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου για τον επόμενο ποδοσφαιρικό μου σταθμό. H απόφασή μου θα ληφθεί με γνώμονα κυρίως το επαγγελματικό επίπεδο που θα συναντήσω, έτσι θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε τι είναι καλό για την οικογένειά μου και πού (σε ποια ομάδα) μπορώ να προσφέρω περισσότερο. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Έχω δεχθεί μία πολύ καλή προσφορά από την Ανόρθωση και έχω δύο μέρες για να πάρω την απόφαση αν θα την αποδεχθώ ή όχι».

Ο Αργεντινός με εβραϊκό διαβατήριο αφού έχει νυμφευθεί Ισραηλίτισσα, ήταν ως γνωστόν ο κύριος μεταγραφικός στόχος του Ρόνι Λεύι και διακαής πόθος του Ισραηλινού προπονητή, τόσο κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο, όσο και τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, παρόλο που ήρθε και ο ίδιος στην Κύπρο, είδε τις εγκαταστάσεις και είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας μας πέρσι, απεφάσισε να παραμείνει για άλλο ένα χρόνο στη γειτονική χώρα, αφού δεν υπήρξε κατάληξη στο οικονομικό κομμάτι κυρίως.

Ο τριανταενάχρονος, ύψους 1,80μ ποδοσφαιριστής, μένει ελεύθερος τέλος του μήνα από τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ