Χρειαζόμαστε ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας

Αν δει κάποιος τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν απομείνει στο ρόστερ μας, θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ο γρήγορος κεντρικός αμυντικός. Ζόρζε και Γκάλαμαζ έχουν άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, και σίγουρα δεν διακρίνονται για τη ταχύτητά τους. Λίγο πιο ταχύς είναι ο Δημήτρης Οικονόμου, αλλά είναι φανερό ότι ο κεντρικός αμυντικός που θα έρθει θα πρέπει να έχει κύριο γνώρισμα την ταχύτητα.

Αρκετά τέρματα από αυτά που δεχθήκαμε πέρσι ήταν αποτέλεσμα των αργών επιστροφών των αμυντικών μας, και αν ο κεντρικός αμυντικός που θα έρθει δεν είναι αρκετά ταχύς, τότε του χρόνου θα αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα. Ο πιο γρήγορος αμυντικός που είχαμε, ο Κόλιν, αλλά και ο πιο «γρήγορος» στα αντανακλαστικά αλλά και πιο ποιοτικός, ο Ίλιτς, είναι παρελθόν πλέον από την ομάδα μας.

Το προπονητικό τιμ θα πρέπει να αξιολογήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και γρήγορα, τις περιπτώσεις που έχουν ενώπιον τους και να προχωρήσουν στη μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα θα δώσουμε το πρώτο μας Ευρωπαϊκό παιγνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ