Υπαρκτό το ενδεχόμενο να παρουσιάσουμε ανέτοιμη ομάδα στην Ευρώπη

Τρεις εβδομάδες και κάτι απομένουν για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι της ομάδας μας, και τολμούμε να πούμε πως πολύ δύσκολα θα παρουσιάσουμε ικανοποιητικά έτοιμη ομάδα για τις ανάγκες των πρώτων αγώνων. Υπάρχει μία κωλυσιεργία στην απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών για να καλύψουν τα σημαντικά κενά στο ρόστερ, και ευχής έργο θα ήταν αύριο να κληρωθούμε με όσο το δυνατό πιο αδύναμη ομάδα για τον πρώτο προκριματικό γύρο που θα δώσει η Ανόρθωση στο Europa League.

Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε θέσεις κλειδιά, όπως του κεντρικού επιθετικού, αμυντικού χαφ, κεντρικού αμυντικού καθώς και ακραίων αμυντικών, και ακόμα βρισκόμαστε στο ψάξιμο. Ακόμη και άμεσα να έρθουν οι ποδοσφαιριστές, δεν αναμένεται να παρουσιαστούν έτοιμοι για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Το ρίσκο που παίρνουμε είναι τεράστιο, καθώς είναι η τελευταία φορά που μπορούμε να εξαργυρώσουμε την πορεία στους ομίλους του Champions League με παρουσία στους ισχυρούς όλων των προκριματικών γύρων για το Europa League.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η διάκριση στην Ευρώπη θα φέρει σημαντικά ποσά στα ταμεία μας, ποσά που έχουμε ανάγκη, και αν για ακόμη μία χρονιά η πορεία στην Ευρώπη είναι καταστροφική, μπορεί κανείς να καταλάβει τις συνέπειες που θα υπάρξουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ