Και τυπικά παρελθόν ο Ντουάρτε

Σύμφωνα με δημοσίευμα του balla.com.cy, ο δεξιοπόδαρος αμυντικός της ομάδας μας Ρουί Ντουάρτε που… αναζητείται από την έναρξη της προετοιμασίας, απέστειλε στα γραφεία του Αντώνης Παπαδόπουλος υπογεγραμμένο το έντυπο κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας με την ομάδα μας.

Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος ήρθε κατόπιν σύστασης και επιμονής του Ρόνι Λεύι κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έναντι συμβολαίου περίπου 170 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν ικανοποίησε με τα όσα έδειξε στο γήπεδο και… μάλλον διευκόλυνε τους ανθρώπους της Μεγάλης Κυρίας με τη συμπεριφορά του. Απουσίασε αδικαιολόγητα από την πρώτη προπόνηση αλλά και τις προπονήσεις των 15 περίπου ημερών που ακολούθησαν, αποφασίζοντας αυθαίρετα να παρατείνει τις διακοπές του, θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδος.

Για την ώρα, στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα μπορούν να αγωνιστούν οι Άντιτς – ανανέωσε για δυο χρόνια – και Ζαχαρίας Θεοδώρου, με τον Χριστάκη Κασσιανό να ψάχνει για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κρατήσει τη θέση ή, ακόμα καλύτερα, μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ