Αρχίζει το μοντάρισμα με στόχο τη νίκη ψυχολογίας

Μετά από σχεδόν έναν μήνα σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, ο Χοακίν Γκόμεθ έχει πλέον αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Αν και ακόμη λείπουν 1–2 κομμάτια για να θεωρηθεί πλήρες, ο Ισπανός τεχνικός εργάζεται μεθοδικά ώστε να διαμορφώσει μια ομάδα όπου τα πλεονεκτήματα κάποιων παικτών θα ισορροπούν τα ελλείμματα άλλων.

Στα φιλικά που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το αποψινό (19:45) τεστ με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, ο Γκόμεθ θα περιορίσει τα «πειράματα» και θα αρχίσει το μοντάρισμα δίνοντας περισσότερο χρόνο στους παίκτες που διεκδικούν θέση βασικού. Όλοι, ωστόσο, παραμένουν υπό αξιολόγηση, αφού ο μαραθώνιος μόλις ξεκινά.

Μετά τις τρεις ήττες στα φιλικά επί ελληνικού εδάφους, το ζητούμενο απόψε είναι μία νίκη ψυχολογίας, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τον κόσμο, που αναμένεται να στηρίξει και πάλι δυναμικά την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ