Επείγει η στελέχωση της αμυντικής γραμμής

Κρίσιμη πρέπει να θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα. Το τεχνικό τιμ τρέχει να κλείσει τις μεταγραφικές κινήσεις έτσι ώστε το ρόστερ να μεταβεί στην Ολλανδία συμπληρωμένο. Ένα θέμα το οποίο επείγει τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του αμυντικού. Στην ομάδα αυτή τη στιγμή, υπάρχουν οι Ζόρζε, Γκάλαμαζ και Οικονόμου με τους πρώτους δύο να θεωρούνται ως οι πρώτες επιλογές του Χριστάκη Κασσιανού. Αυτοί όμως δεν αρκούν και είναι προφανές ότι θα κινηθούμε για την απόκτηση ακόμη ενός αμυντικού. Τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ξεχωρίζουν σε αυτόν είναι η ταχύτητα και η εξυπνάδα. Οι Ζόρζε και Γκάλαμαζ είναι αργοί και έτσι θα πρέπει ο νέος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί στη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι γρήγορος.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Χρήστο Καρυπίδη. Η περίπτωση του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού δεν είναι και τόσο εύκολη. Πρώτα πρώτα θα πρέπει να λύσει τη συνεργασία του με τους γαλαζοκίτρινους κάτι που ίσως διαρκέσει αρκετά. Επίσης, οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι μεγάλες με τα όσα ακούγονται και η Διοίκηση της ομάδας μας δεν μπορεί να τις καλύψει. Κάτι τελευταίο, είναι το χαρακτηριστικό που αναφέραμε προηγουμένως και συγκεκριμένα η ταχύτητα. Ο Καρυπίδης δεν είναι γρήγορος αμυντικός ωστόσο στα αμυντικά του καθήκοντα είναι εξαιρετικός. Είναι σημαντικό να υπάρχει στο ρόστερ και ένας γρήγορος κεντρικός αμυντικός καθώς είναι χρήσιμος στο να καθαρίζει τις αντεπιθέσεις και τις γρήγορες φάσεις.

Η τεχνική ηγεσία έχει στα υπόψιν ένα Ισπανό αμυντικό στον οποίο έχει κατατεθεί και πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες. Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ