Έμεινε μια εβδομάδα

Μια εβδομάδα έχει απομείνει πριν από την αναχώρηση της ομάδας μας για την Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο Golden Tulip. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή (28/06) η ομάδα μας θα μεταβεί στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το ρόστερ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς αναμένεται ότι θα γίνουν τουλάχιστον ακόμη τρεις με τέσσερις κινήσεις. Αυτές πρόκειται να είναι μια ενός δεξιού μπακ, ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και η άλλη ενός επιθετικού περιοχής.

Το πιο πιθανόν οι μεταγραφικές κινήσεις να ολοκληρωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Δεν γίνονται κινήσεις απελπισίας από τη Διοίκηση, αλλά αντίθετα προσπαθούν να βρουν ότι καλύτερο μπορούν με χαμηλό κόστος. Επίσης, ο τεχνικός της ομάδας, Χριστάκης Κασσιανός δεν δείχνει διατεθιμένος να βιαστεί για την απόκτηση του στράικερ καθώς θεωρεί ότι είναι μια θέση η οποία θέλει προσοχή και προσπαθεί να την συμπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι λοιπόν, η ερχόμενη εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη για την ομάδα και τη μεταγραφολογία αφού είναι η τελευταία πριν το μοντάρισμα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις τελευταίες κινήσεις και ελπίζει ότι θα είναι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Φοίνικα.

golden
Golden Tulip Victoria – Hoenderloo, Netherlands

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ