Επικυρώνεται του Θεοδούλου

Η σημερινή ημέρα φέρνει εξελίξεις στην ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθώς στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρία της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου με βασικό θέμα την αναδιάρθρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Θεόδωρος Θεοδούλου εκπρόσωπος της  ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, αναμένεται να αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανακατανομή αρμοδιοτήτων των τεσσάρων Αντιπροέδρων και τις επιτροπές που θα κληθεί να αναλάβει ο καθένας.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρης Λοϊζίδης, θα παρουσιάσει στους συνεργάτες του το νέο πλάνο λειτουργίας, το οποίο αφορά όλους τους τομείς της Ομοσπονδίας.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να επικυρωθεί και ο διορισμός του Σάββα Κωνσταντίνου ως υπεύθυνου του Γραφείου Διαιτησίας της ΚΟΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ