Τα νεότερα για Γκιούρτσο και που ενδέχεται να επιστρέψει

Ο Άνταμ Γκιούρτσο αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ο 34χρονος διεθνής Ούγγρος εξτρέμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Β’ Κατηγορίας Ουγγαρίας, ενώ στο προσκήνιο ήρθε και η περίπτωση της Φέχερβαρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Nemzeti Sport, η επιστροφή του Γκιούρτσο στον σύλλογο απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του (τότε Βίντεοτον) συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο.

«Ο Άνταμ είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπογράψει στη Φέχερβαρ, αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον σύλλογο. Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες της Β’ Κατηγορίας, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από σύλλογο της Α’ Κατηγορίας. Η τελική απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Βλάνταν Φιλίποβιτς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ