Υπάρχουν οι καλές μονάδες στην ομάδα

Μπορεί η φετινή Ανόρθωση να βρίσκεται σε φάση… αναδιάρθρωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο προγραμματισμός βρίσκεται πολύ μακριά από το να θεωρηθεί τελειωμένος, αλλά ακόμη και έτσι διαθέτουμε αυτή την στιγμή στο ρόστερ μας μερικούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν αρκετά καντάρια μπάλας.

Για παράδειγμα, ο Μαρσίνιο που θα αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού χαφ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, αν οι εμφανίσεις του είναι ανάλογες με αυτές που πραγματοποιούσε στο ΑΠΟΕΛ. Στην ομάδα έμεινε και ο Κάλβο, ο οποίος αν καταφέρει να διατηρήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα, θα είναι ένας από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς στο πρωτάθλημα μας.

Στην επίθεση επίσης, ο Ρέζεκ του πρώτου γύρου πέρσι θα αποτελέσει μία πολύ καλή λύση. Αλλά επαναλαμβάνουμε, ο Ρέζεκ του πρώτου γύρου. Πολύ καλή κίνηση είναι και ο Φοφανά, ο οποίος μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις. Επίσης, στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι και ο Νταν Αλέξα, ο οποίος ήταν από τους διασωθέντες της ομάδας στο δεύτερο τραγικό μισό του πρωταθλήματος.

Στην άμυνα τώρα, ένας Ζόρζε μακριά από τους τραυματισμούς θα αποτελέσει το βράχο στην άμυνα μας, αλλά επειδή ο Πορτογάλος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού είναι επιβεβλημένη. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με ποιότητα στην ομάδα, όπως οι Βαλβέρδε, Αβραάμ και Σιέλης μεταξύ άλλων, που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς της νέας Ανόρθωσης.

Αυτό που προέχει, είναι οι μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα μας στη συνέχεια, να μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας. Δεν χρειάζεται για παράδειγμα να έχουμε στο ρόστερ συμπληρωμένες και τις 17 θέσεις των κοινοτικών και ξένων, αλλά λιγότερους με έμφαση την ποιότητα. Η ομάδα έχει στις τάξεις της αρκετούς νεαρούς με ταλέντο, οι οποίοι θα συμπληρώσουν το ρόστερ ιδανικά στο στάδιο της αναδιάρθρωσης που βρισκόμαστε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ