«Σύντομα και άλλες προσθήκες»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στις μεταγραφικές αλλά και στις αποδεσμεύσεις των τελευταίων ημερών.

Για τη μεταγραφή Μαρσίνιο:

«Ο κ. Κασσιανός έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση του Μαρσίνιο και εφόσον οι οικονομικές απαιτήσεις ήταν λογικές προχωρήσαμε στη απόκτηση του για τον επόμενο ένα χρόνο. Ξέρουμε την αξία του, ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει και αναμένουμε να μπορέσει να δώσει αυτό που πιστεύουμε όλοι και έχουμε δει όλοι ότι μπορεί να δώσει». Πρόσθεσε πως «είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά τις επαφές και σύντομα θα ανακοινωθούν κι’ άλλες προσθήκες. Μπορεί να προκύψει ενίσχυση, μπορεί και όχι πριν από την επίσημη πρώτη. Δεν θέλουμε να αυτοδεσμευθούμε για να παρουσιάσουμε περισσότερους παίκτες στην αυριανή επίσημη προπόνηση».

Για την περίπτωση Γωργαλλίδη:

«Ως επίσημη Ανόρθωση δεν επιβεβαιώσαμε ποτέ θέμα Γιωργαλλίδη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα για εμάς».

Για το αν υπάρχει οικονομικό όφελος από τη μετακόμιση Λαμπάν:

«Δεν ήταν πώληση όμως θα έχουμε οικονομικό όφελος μέσα από τον διακανονισμό με τον παίκτη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και εμείς συνεχίζουμε. Στην Ανόρθωση μένει όποιος θέλει και μπορεί και όποιους θέλει κρατά η ομάδα. Το σωματείο είναι πάνω από πρόσωπα. Δεν στέκεται σε κανένα όνομα η Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ