Κλήση για την πρώτη προπόνηση – Λεπτομέρειες για Λαμπάν, Σπαντάτσιο, Ίλιτς και Κόλιν

Με ανακοίνωσή της, η Ανόρθωσις καλεί τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο στην πρώτη προπόνηση, μεθαύριο Δευτέρα, στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς. Ξεκαθαρίζει το… μυστήριο γύρω από τους Κόλιν, Ίλιτς, Λαμπάν και Σπαντάτσιο, ότι έχουν λάβει άδεια για να διαπραγματευτούν τη μετακίνησή του – Ίλιτς και Κόλιν έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την Χάποελ Τελ-Αβίβ – ανήκουν όμως ακόμα στο δυναμικό μας.

Η επίσημη πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα. Αναλυτικά:

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο “Αντώνης Καράς” την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 17:30.

MARKO ANDIC, PAULO JORGE, DAN ALEXA, TONY CALVO, MATTHIEU VALVERDE, JAN REZEK, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΣΙΕΛΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΣΤΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ, ΑΔΑΜΟΣ ΑΝΤΡΕΟΥ, GEORGE GALAMAZ, RUI DUARTE, MOSHE OHAYON, GAOUSSOU FOFANA, ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΙΦΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΔΑΜΟΣ Χ”ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΙΕΡΗΣ ΠΙΕΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Οι ποδοσφαιριστές JURGAN COLIN, BRANKO ILIC, JULIANO SPADACIO και VINCENT LAMBAN  έχουν πάρει άδεια από την Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για να συζητήσουν μετεγγραφή τους σε άλλες ομάδες. Σημειώνεται ότι οι 4 υπό αναφορά ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να ανήκουν με συμβόλαιο στην ομάδα μας.

Την Δευτέρα θα αρχίσουν οι εργομετρικές εξετάσεις. Θυμίζουμε ότι η επίσημη πρώτη της ομάδας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Ιουνίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00 και η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο ενώ θα γίνει και οικογενειακό δίτερμα. Η είσοδος για τον κόσμο ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ για παιδιά κάτω των 12 θα είναι δωρεάν.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στην επίσημη πρώτη για να δείξει την στήριξη του στην ομάδα αλλά και να ενισχύσει οικονομικά το Σωματείο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου η Ανόρθωση μας, βάζει υγιείς και σωστές βάσεις για οικονομική εξυγίανση και κτίσιμο μιας ομάδας με ψηλές βλέψεις.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ