Ερασιτεχνισμοί ή αποφάσεις τρίτων;

Λίγο-πολύ όλοι αναμέναμε την επισημοποίηση της επανένταξης του Χρίστου Μαραγκού στο ρόστερ της ομάδας μας, βάση της περιρέουσας ατμόσφαιρας των τελευταίων εβδομάδων. Επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτία, ήταν θέμα χρόνου να επιβεβαιωθούν οι φήμες που ήθελαν την επιστροφή του Λεμεσιανού μέσου μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Στο παρόν στάδιο δεν κρίνουμε την αγωνιστική ετοιμότητα και το κατά πόσο θα προσφέρει ο Μαραγκός, ούτε το γεγονός ότι το συμβόλαιο είναι διετές. Κρίνουμε το γεγονός ότι η απόφαση αυτή φαίνεται να ήταν ειλημμένη από καιρό, με τον Χριστάκη Κασσιανό να μην έχει ανάμειξη στην υπόθεση. Είναι μάταιο να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι δήθεν έδωσε την συγκατάθεσή του, επομένως από τη στιγμή που ο προπονητής μπαίνει στο περιθώριο, έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι βλέπουμε ξανά και ξανά την ίδια φαρσοκμωδία.

Είναι φανερό ότι ανθρώποι που πλαισιώνουν τον πρόεδρο, λαμβάνουν αυθαίρετα αποφάσεις για αγωνιστικά ζητήματα, με τελευταίο κριτήριο την αξία του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Από ανούσιες και αναίτιες μεταγραφές χορτάσαμε ωστόσο ο ίδιος ο πρόεδρος φαίνεται να πιστώνει ξανά και ξανά τέτοιες συμπεριφορές που ζημιώνουν το σωματείο όχι μόνο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά. Δυστυχώς για σένα πρόεδρε, άλλοι φαίνεται ότι παίρνουν τις αποφάσεις και άλλος μένει εκτεθειμένος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ