Οκκάς: «Περιμένω αντιπρόταση»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος ανέφερε πως τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην ομάδα. Ο Κύπριος επιθετικός δήλωσε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές και τη Δευτέρα  θα έχει συνάντηση με τον κ Κάκο. Τόνισε πως κατά τη συνάντηση περιμένει κάποια αντιπρόταση από πλευράς της διοίκησης, αναφέροντας πως «ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει  το μέλλον μου στην ομάδα».

Ο Οκκάς δήλωσε πως είχε συνομιλία με τον Χριστάκη Κασσιανό, κατά την οποία ο τελευταίος τον ρώτησε αν ήθελε να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα. «Ουσιαστικά  άναψε το πράσινο φως και περιμένει την απόφαση», ανέφερε ο Οκκάς. Για τα οικονομικά δεδομένα, τόνισε πως θα περιμένει την πρόταση και θα πράξει ότι  καλύτερο για τον ίδιο και την Ανόρθωση. «Αν είναι για το καλό της Ανόρθωσης θα γίνει ότι πρέπει», πρόσθεσε.

«Τον πρώτο λόγο τον έχει η Ανόρθωση. Αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη δεν θέλω να την χαρακτηρίσετε σαν διαζύγιο, δεν θα υπάρξει ποτέ διαζύγιο με την Ανόρθωση», ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας. Είπε επίσης πως ο ίδιος έχει κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και για τον ίδιο δεν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό. «Ίσως να έχουν κάτι στο μυαλό  τους οι άνθρωποι, δεν ξέρω. Να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ο μεγαλύτερος  λόγος αν θα μείνω, θα  είναι για το καλό της Ανόρθωσης. Μπορεί αυτές τις  μερικές χιλιάδες να θέλουν να  τις  δαπανήσουν άλλου ή να τις επενδύσουν αλλού. Περιμένω την πρόταση να την ακούσω και θα την  μελετήσουμε. Η μεγαλύτερη μου χαρά είτε συνεχίσω ή όχι είναι η αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο της Ανόρθωσης. Είδε το πόσο αγάπησα την Ανόρθωση και  το πόσο  την νοιάζομαι», πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ