Υπενθυμίζουμε σε κάποιους ότι από εβδομάδας αρχίζει η προετοιμασία…

Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά, και με τον προγραμματισμό να έχει μείνει, τουλάχιστον, πολύ πίσω. Η μόνη μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε είναι αυτή του Φοφανά, ενώ μέχρι στιγμής έχουν φύγει από την ομάδα οι Λαβόρδε, Ιτζάγκι, Ρονκάτο, Ίλιτς, Κόλιν ενώ κοντά στην αποχώρησή τους βρίσκονται και οι Οκκάς, Λαμπάν. Για αρκετούς άλλους επίσης, όπως Ρέζεκ, Άντιτς, Σπαντάτσιο και Σκοπελίτη δεν υπάρχει τίποτε το σίγουρο ακόμη, με την εικόνα που έχουμε μπροστά μας να είναι σχεδόν χαοτική.

Σε λίγες εβδομάδες δίνουμε μάλιστα και τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα. Αν σε αυτό το χρονικό σημείο ο προγραμματισμός είναι τόσο πίσω, πότε θα προλάβουμε να εντάξουμε στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να ετοιμάσουμε την ομάδα για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις; Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι γυμνό σε αρκετές θέσεις και ο προγραμματισμός προχωρά με βάση τις αποδεσμεύσεις που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε που θα σταματήσουν.

Το συντομότερο δυνατό πρέπει η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ να φέρουν σε μία ισορροπία την κατάσταση και να κλείσουν τις τρύπες που έχει το ρόστερ σήμερα. Η Ευρωπαϊκή διάκριση θα φέρει χρήματα στα ταμεία, αλλά αν δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη, τότε θα κάνουμε ακόμα μία τρύπα στο νερό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ