Βρείτε τρόπο

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Είμαστε οπαδοί του σωματείου που συμβολίζει την προσφυγιά, τις χαμένες πατρίδες και την περηφάνια.

Τους τελευταίους μήνες βλέπω απο διάφορα ανθρωπάκια με κοστούμια και μη, να λένε ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας θα προσπαθήσει να μείνει 1η κατηγορία και οτι θα κλείσει. Περάσαμε σχεδόν 39 χρόνια προσφυγιάς και τα χρέη θα φοβηθούμε; Εμείς δεν ζούμε από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ζούμε γι’ αυτήν και ότι έχουμε θα της το δώσουμε. Όταν ήμουν μικρός οι δικοί μου έλεγαν ”θα σου δώσει η ομάδα σου να φας;” και τι να εξηγήσεις εκεί, όχι δεν θα μου δώσει και δεν θέλω να μου δώσει, άλλωστε αυτά που μου δίνει όχι μόνο η ομάδα αλλά και η ενασχόληση μου δεν θα με χορτάσουν αλλά θα με γεμίσουν. Και τώρα όμως ήρθε η στιγμή να αλλάξει η ατάκα, θα σου δώσουμε εμείς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣ.

Ακούμε να λένε ποιό παίχτη θα αφήσουμε και ποιό θα διώξουμε, ποιός θα έχει την τιμή να καθίσει στον ιερό πάγκο να κάνει τον προπονητή, να έρθει πίσω ο ένας και ο άλλος, φταίει ο τάδε και ο τάδε και άλλα πολλά. Αυτοί οι τύποι έγιναν σπουδαίοι επειδή φόρεσαν τη φανέλα του ΦΟΙΝΙΚΑ και όχι το αντίθετο. Εμείς θέλουμε όλους όσοι θα αγωνίζονται με το έμβλημα στο στήθος να το τιμούν, γιατί γιαυτό πολεμάμε και γιαυτό τα δίνουμε όλα. Δεν είμαστε ΑΝΟΡΘΩΣΗ για τα τροπαιάκια, αυτά είναι τα μικρότερα στην ιστορία της και σίγουρα είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Αλλά επειδή πολλοί είναι αυτοί που άνοιξαν το στοματάκι τους για ξηρασίες κλπ θα τους το κλείσουμε ξανά όπως το 2005.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ – ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ

Θεόδουλος Π.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ