Προβληματισμός στον κόσμο…

Προβληματισμός κυριαρχεί στις τάξεις του κόσμου της ομάδας μας, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και ιδιαίτερα του διημέρου. Δεν είναι λίγα τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο [email protected] και στη σελίδα μας στο facebook, μέσα από τα οποία όλοι εσείς εκφράζετε την αγωνία σας για το μέλλον.

Ο κόσμος ακούει φημολογία για παίχτες-σημαίες που αποχωρούν, όπως ο Λαμπάν, ενώ μόλις προ μιας βδομάδας ανανέωνε με 40% μείωση στο συμβόλαιο. Προφανώς κανείς δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο Γάλλο εάν θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά είτε σε επίπεδο ποδοσφαίρου, είτε για ένα καλύτερο συμβόλαιο. Διερωτάται όμως ο κόσμος εάν αυτή η πρόταση ήλθε έτσι ξαφνικά ή ήταν από πριν στο τραπέζι και ζήσαμε ένα ωραίο επικοινωνιακό θεατράκι με τη δήθεν ανανέωση.

Επιπλέον, υπάρχει το ζήτημα του τι αποκομίζει η ομάδα. Η απαλλαγή από τα συμβόλαια των Λαμπάν, Ίλιτς και Κόλιν δεν αρκεί. Ούτε αν έχουν χαριστεί 2-3 μηνιάτικα. Αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και υπάρχει η αίσθηση ότι εκποιούνται οσο-όσο, αν όχι εντελώς δωρεάν! Εμάς πότε μας χάρισε οποιαδήποτε ομάδα ποδοσφαιριστή;

Ακόμα, ενώ οι δυο τελευταίοι έχουν ανακοινωθεί από την Χάποελ Τελ-Αβίβ από το πρωί, εμείς φαίνεται να κάνουμε μεσάνυχτα. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου, που έστω για τα τυπικά να αναφέρει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών ή το καθεστώς της μεταγραφής.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν και τα στενά χρονοδιαγράμματα που πρέπει να τηρηθούν, ωστόσο είναι αναγκαίο ο κόσμος να διατηρείται ενήμερος με επίσημες τοποθετήσεις, παρά να μένει στο σκοτάδι και να πέφτει θύμα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωινό δημοσίευμα για Κάσιο – το θεωρήσαμε ως μη σοβαρό και δεν το αναμεταδώσαμε – που δημιούργησε ουσιαστικά θέμα εκ του μη όντως. Πολύ πιθανόν να ήταν και παιχνίδι κάποιου μάνατζερ.

Ο κόσμος ανησυχεί και δικαιολογημένα, αφού βλέπει την ομάδα να φυλλορροεί από πλευράς έμψυχου δυναμικού, δεν ξέρει κατά πόσον υπάρχει οποιοδήποτε χρηματικό αντιστάθμισμα γι’ αυτές τις μεταγραφές, ενώ αντιλαμβάνεται ότι τα έσοδα μας πλέον θα είναι μειωμένα έως ελάχιστα. Πώς θα κτιστεί η νέα Ανόρθωσις;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ