Η χαμένη αξιοπιστία μας

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Μόλις είδα τη δηλωση του Πάμπου στο σαιτ μας…
Απορίες, πολλές. Του είδους δλδ, που “κάποιος ενν μας λαλεί την αλήθκειαν” ή, που είναι -τουλάχστον – …economical with the truth!!

Ο φίλος μου ο ΡΕΚΚΛΕΣ στες 30/5 είχε γράψει:
“ο Πάμπος εζήτησεν 450 σhιλλιάες τον γρόνον (τζείνος τζαι οι τέσσερις συνεργάτες του), β) εζήτησεν εξοχικόν στον Πρωταράν (…), γ) εζήτησεν να φέρομεν τον Ρούι Τζούνιορ που τους κλέοντες τζαι δ) εζήτησεν τζαι τέσσερις παίχτες που τους κλέοντες.”

Ο δε κ. Κάκος είχεν αναφέρει στη ΓΣ οτι θα μας εστοίχιζεν περ. 300.000.

Το θέμα πλέον (δλδ προπονητή) είναι ακαδημαϊκό. Έχουμε προπονητή, και προχωρούμε με ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ -ελπίζω- για το καλύτερο.
Το θέμα είναι ότι ενν ούλλοι…μαλλωμένοι με την αλήθκειαν..!!
-Ο ΡΕΚΚΛΕΣ επικαλείται “διαρροές” απο “μέσα”.
-Ο δε Πάμπος, λέει ότι “για λεφτά ΔΕΝ εσυζητήσαμεν”…

Και για να εξηγούμαστεν: Η “ιδιοτητα” του “SPIN DOCTOR” έγινε γνωστή μετά τες 11 Σεπτεμβρίου.
-Ο όρος, υπονοεί κάποιον ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τη “δουλεια” του να βγάζει προς τα έξω μιαν διαστεβλωμένη περιγραφή κάποιου -κακού- γεγονότος, με άλατα, πιπέρκα τζιε…κκεραζούθκια ώστε να μη φαίνεται πλέον τόσον κακόν. Μάλιστα θρυλική έμεινε κάποια Εγγλέζα …δημοσισχεσίτισσα της κυβέρνησης του Ττόνι Μπλερ, η Jo Moore, η οποία 1-2 ώρες μετά τους δίδυμους πύργους είχε στείλει μέηλ σε όλες τες υπηρεσίες της κυβέρνησης που πάλευαν με κακάσχημα νέα για την οικονομία, που συνιστούσε:
“today, is a GOOD day to release…BAD news”!!!
-(σε λίγες μέρες απολύθηκε)

Στα δικά μας τώρα. Φαίνεται ότι η..κα. Jo Moore έχει πιάσει δουλειά από την αρχή της σεζόν στην…ΑΝΟ,(!) -(εξ ου και οι μισές αλήθειες, διαρροές, ΨΕΜΑΤΑ, και-ακόμα- κακοήθειες…) που βγαίνουν προς τα έξω..
Μια απ αυτές ήταν και η του Πάμπου… (και το ποσό του χρέους, το σε ποιους, και άλλα πολλά…)

Κακά νέα υπάρχουν -και ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να μη χαθεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του ΔΣ (προηγούμενο: ο βοσκός ο…ψεύτης) -με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο αντίθετο σημείο, δλδ, να ΜΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΟΥΜΕΝ ΤΙΠΟΤΕ..!!

κ. Κάκο. Ξέρω οτι μας διαβαζεις (κι αν “δεν” -τότε θα έπρεπε..) -Είσαι έξυπνος και ικανός άνθρωπος.
-Φρόντισε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ η -χαμένη- αξιοπιστία σας ως ΔΣ. -Είναι απόλυτα απαραίτητο για να προχωρήσουμε μαζί -ΔΣ -ΚΑΙ- κόσμος..
-Η αλήθεια μπορεί να πονά, ΑΛΛΑ, η διαστρέβλωση της αλήθειας έχει πολλές “παράπλευρες απώλειες” -τις οποίες -ΠΑΝΤΑ- θα πληρώνει η ΑΝΟ μας…!!!

Τάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ