Match report: Κατώτεροι και δίχως ορθολογιστικό πλάνο

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις, έχασε από την ΑΕΚ με 1-0 εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας απογοήτευσε, μίας και σε καμία περίπτωση του αγώνα δεν κατάφερε να δείξει πως μπορούσε να πετύχει κάτι καλό.

Οι επιλογές του Οκκά και η τακτική προσέγγιση που είχε στο παιχνίδι δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φέρει την ομάδα μας, να είναι απαιτητική στο γήπεδο σε κανένα διάστημα του αγώνα.

Οι Λαρνακείς ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και μόλις στο 13′ πήραν προβάδισμα στο σκορ, μετά από λάθος του Αρτυματά, η ΑΕΚ μας βρήκε σε ανισορροπία και ο Σολ με σουτ έκανε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους κάτι που δείχνει και το γεγονός πως τελείωσε με 8 τελικές υπέρ της ΑΕΚ και καμία για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν κάπως καλύτερη σε σχέση με το πρώτο αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε πως μπορούσε να φθάσει στο γκολ. Kαλή στιγμή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μία κεφαλιά του Χρυσοστόμου στο 83′.

Στην εκπνοή του αγώνα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ βρήκε καλή στιγμή με τον Κονσεϊσάο, το σουτ του οποίου όμως απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης.

Αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Τεσέιρα, Μλάντοβιτς (60′ Στ.Χαραλάμπους), Χρυσόπουλος, Κίκο Κονσεϊσάο, Αρτυματάς (84′ Σπόλιαριτς), Κρικόβιακ (71′ Παρούτης), Χρυσοστόμου (84′ Θεοδώρου), Ίλιεφ, Λόπες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ