«Οι οπαδοί της Ανόρθωσης πειράζουν τους δικούς μας σε κάθε γειτονιά»…

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Περιμέναμε να σιγοκάτσει και η χθεσινή σκόνη της ανικανότητας σας σε βασικές αρχές που έπρεπε να διακατέχουν είτε την ομοσπονδία που διαχειρίζεται ένα από τα διασημότερα αθλήματα του κόσμου είτε ακόμα και το κράτος. Ο αθλητισμός που έπρεπε να είχε ως βασική αρχή την αναψυχή και την διαπαιδαγώγηση του φίλαθλου κοινού. Την επί ίσοις όροις διεξαγωγή ώστε να επικρατεί το δίκαιο και το σωστό. Την θέληση και τις μεθόδους να βρεθούν οι τρόποι να γεμίζουν τα γήπεδα όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου που έχουν αναπτύξει το αθλητισμό, ειδικά το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Τι κάνετε εσείς; Ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα με τρόπο γελοίο και ανέντιμο. Μας πλασάρατε τις κάρτες για να λυθούν τα θέματα της βίας (του εγκεφάλου σας περισσότερο). Μια τρύπα στο νερό το ελάχιστο. Κόψατε πέρσι τις μετακινήσεις στο 2ο μισό σαν «δοκιμαστική περίοδος», αποτυχία και πάλι αφού βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή.

Αποφασίζει η αντίπαλη ομάδα (ή αρκετές ομάδες που έγιναν μετά από χρόνια μια) πως δεν αντέχει πλέον να μην έχει έδρα όταν έρχονται σοβαρές ομάδες με κανονικά οπαδικά σύνολα, και τι κάνει; Στέλνει μια επιστολή ότι υπάρχουν φόβοι για επεισόδια! Τι πρωτότυπο… Και η δικαιολογία; «Οι οπαδοί της Ανόρθωσης πειράζουν τους δικούς μας σε κάθε γειτονιά»… Εντάξει τι να κάνουμε ζήστε και εσείς με την πραγματικότητα. Είναι σίγουρά λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην «δική» σας πόλη αλλά αυτά είναι τα δεδομένα. Ευχόμαστε πραγματικά μια μέρα το γήπεδο μας να είναι στην Αμμόχωστο μπας και είστε καθαρά 2οι στην πόλη «σας»!

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα έκανε το καθήκον της και έφτυσε στα μούτρα και τις 30 προσκλήσεις σας. Σκοράρουμε στο 90´ και χωρίς οπαδούς στην εξέδρα αν χρειαστεί, και μένετε πάλι αγάλματα. Με την Ανόρθωση μην παίζετε γιατί μόνο χαμένοι θα βγείτε σε όλα τα επίπεδα.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στο τμήμα καλαθόσφαιρας για τον αποψινό αγώνα στην τουρκία.

Υ.Γ.2 Αγοράζουμε τα εισιτήρια μας για τα ευρωπαϊκά διπλά παιχνίδια με τον Παοκ στο χάντμπολ της ερχόμενης εβδομάδας.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ