Νικολάου για διοιητικά: «Ελπίζω να μην είναι…»

Για το γεγονός πως βοήθησαν τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και την ελπίδα πως η νέα διοίκηση δεν θα είναι μία προσωρινή λύση ούτως ώστε να επέλθει η σταθερότητα εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα balla.com.cy.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις που έκανε σχετικά με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Για την πορεία της Ανόρθωσης και για το μέχρι που μπορεί να φτάσει: «Βοήθησαν τα τελευταία αποτελέσματα να νιώσει καλύτερα η ομάδα. Κομβικό ήταν το παιχνίδι με την Ομόνοια, το ότι κατάφερε η ομάδα να νικήσει σε εκείνο το ματς έδωσε πίστη και βλέπουμε την βελτίωση. Ήταν δύσκολη η αρχή και θα είναι δύσκολη η χρονιά. Έχει πράγματα να βελτιώσει αγωνιστικά αλλά τα τελευταία αποτελέσματά θα βοηθήσουν. Ο προπονητής με μια σχετική ηρεμία σε σχέση με πριν θα δουλέψει για να βγει καλύτερη εικόνα».

Για το διοικητικό ζήτημα στην ομάδα: «Είναι ένα κομμάτι το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και καιρό την ομάδα και μιλώ για την διοικητική αστάθεια-κρίση. Ελπίζω τώρα να υπάρχει μια διοίκηση για να την δούμε. Ελπίζω να μην είναι κάτι προσωρινό αλλά κάτι σταθερό γιατί μέσα από αυτό θα υπάρξει ένα καλύτερο πλάνο. Θα πρέπει να τους δούμε και να δούμε πως θα λειτουργήσουν για να μπορούμε να πούμε περισσότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ