Έγραψε ιστορία και ας ηττήθηκε…

Ντεμπούτο στα ευρωπαϊκά κύπελλα έκανε απόψε η ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης που αναμετρήθηκε με την Levice Patrioti της Σλοβακίας.

Η ομάδα πάλεψε για τη νίκη ωστόσο στο τέλος λύγισε χάνοντας με 83-72

Αν και ξεκίνησαν πιο δυνατά οι Σλοβάκοι την πρώτη περίοδο, η ομάδα μας ανέκαμψε και ήταν κοντά στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 19-22.

Στη δεύτερη περίοδο οι καλαθοσφαιριστές του Τόνυ Κωνσταντινίδη κατάφεραν να τρέξουν ένα σερί και να προηγηθούν με 31-25 δίχως όμως να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα, μιας και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 38-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το προβάδισμα ήταν εναλλασσόμενο και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ, με το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Η τρίτη περίοδος έκλεισε και πάλι στην ισοπαλία με 56-56.

Το τέταρτο δεκάλεπτο αν και η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με 64-62 και 67-65 εντούτοις δεν κατάφερε να κτίσει πάνω στο προβάδισμα και να πάρει διάφορα. Η φθορά από τα φάουλ αλλά και η κούραση έκαναν την εμφάνιση τους με τους Σλοβάκους να καταφέρνουν να παίρνουν ισχυρό προβάδισμα για την νίκη, το οποίο και εδραίωσαν κερδίζοντας με 83-72

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ