Για τρίτη σερί χρονιά ο ημιτελής

Σε ενημέρωση της δράσης του προχώρησαν οι Δρομείς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
13/10/2024, Κυριακή – 11 π.μ – Οδόφραγμα Δερύνειας
——————————————-

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Μαραθώνιος της Αμμοχώστου θα παραμείνει Ημιτελής. Πιστοί στο καθήκον που καλούμαστε ως Ελληνοκύπριοι να υπηρετήσουμε, διοργανώνουμε τον Ημιτελή Μαραθώνιο Αμμοχώστου.

Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από το μαύρο 1974 που μας έδιωξαν από τις πατρογονικές μας εστίες, από τους τόπους τον προγόνων μας. Είναι χρέος μας, ως οργανωμένο σύνολο της Ανόρθωσης και κατ’ επέκταση της Αμμοχώστου, να κρατούμε άσβεστη την φλόγα της επιστροφής και να στεκόμαστε ανάχωμα στη λήθη.

Στον συμβολικό μας Ημιτελή Μαραθώνιο της Αμμοχώστου, θα διανύσουμε μαζί με άλλα οργανωμένα σύνολα και σωματεία δρομέων της Κύπρου, 36 χιλιόμετρα. Τα συρματομπλέγματα και τα οδοφράγματα μας στερούν το δικαίωμα για έναν ολοκληρωμένο Μαραθώνιο 42.2 χιλιομέτρων. Αυτό μας επέβαλε η τουρκική κατοχή δεν μπορούμε να τερματίσουμε στην Αμμόχωστο. Η πορεία του Ημιτελή Μαραθωνίου της Αμμοχώστου θα σταματήσει στο κοντινότερο οδόφραγμα, αυτό της Δερύνειας.

Καλούμε όλο τον κόσμο όπως συναντήσει την πορεία των 150 και πλέον δρομέων στο οδόφραγμα της Δερύνεια στις 13 Οκτωβρίου η ώρα 11 για να φωνάξουμε μαζί ότι είμαστε και θα είμαστε εδώ. Ανάχωμα στη λήθη με άσβηστο τον πόθο για επιστροφή.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας δράσης, καθώς χρονικά ο Ημιτελής Μαραθώνιος της Αμμοχώστου συμπίπτει με τις δράσεις του Ραδιομαραθωνίου, ενημερώνουμε πως θα υπράξει εισφορά από όλους του συμμετέχοντες-δρομείς προς τον Ραδιομαραθώνιο.

Ευχαριστούμε τον χορηγό του φετινού Ημιτελή Μαραθωνίου, την εταιρία Island Oil Holdings για την ευγενική χορηγεία της προς τον σκοπό μας.
Ευχαριστούμε επίσης και τους διαχρονικούς υποστηρικτές μας την ασφαλιστική εταιρία CNP Cyprialife , την εταιρία μεταφορών PTCARGO και τον Φωτογραφικός Όμιλος Λάρνακας.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
…και εμείς εδώ, πιστοί στο καθήκον, για 1911 λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ