«Απαιτούμε την άμεση άρση των κατηγοριών…»

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Οι εκάστοτε εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις δείχνουν τις προθέσεις τους εδώ και δεκαετίες όπου οι εντεταλμένοι των διαδοχικών ηγεσιών τηρούν κατά γράμμα την ατζέντα όπου έχει βάλει σκοπό να αφανίσει οποιοδήποτε στοιχείο Εθνικής ταυτότητας και αξιοπρέπειας κρατιέται μετά βίας.

Το χθεσινό συμβάν όμως μας εξέπληξε. Για πρώτη φορά στην ιστορία, χώρα, (ή/και κράτος εν κρατεί) διερευνά και κατηγορεί πολίτες της, οι οποίοι άκουσον άκουσον, ανάρτησαν πανό με περιεχόμενο ιστορικής αλήθειας, (Το Κόσοβο είναι Σερβία – Η Κύπρος είναι Ελληνική ). Το τραγελαφικό είναι πως έπραξαν αυτό το αίσχος για να προστατέψουν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα ενός κρατιδίου που όχι μόνο δεν υπάρχει το παραμικρό εθνικό συμφέρον, αλλά και δεν αναγνωρίζει καν Κύπρος και Ελλάδα (μέχρι στιγμής φυσικά…)

Με την ίδια λογική αύριο θα κατηγορήσετε και πανό με το «Αμμόχωστος Ελληνική», «Μικρά Ασία γη Ελληνική»;;;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση άρση κατηγοριών. Σε αυτό το φιάσκο θα μας βρείτε μπροστά σας. Με το εθνικό φρόνημα και κατ’ επέκταση την νοημοσύνη του Έλληνα της Κύπρου (πολίτη 3ης κατηγοριάς στον τόπο του σήμερα) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵 ⚪️

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ