Match Report: Αρ«Χ»η με γκέλα…

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ  το έλεγχο πλήρως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ως εκ τούτου μείναμε στο 0-0 κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο όπως και στα φιλικά προετοιμασίας έτσι και στην πρεμιέρα, φάνηκε ξεκάθαρα το πρόβλημα που υπάρχει στη δημιουργία και στην εκτέλεση των φάσεων.

Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε μπάλα και φτιάξαμε 2-3 καλές στιγμές για το γκολ. Στο 6′ ο Χρυσοστόμου μετά από γύρισμα του Κονσεϊσάο δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 41′ μετά από ωραία ενέργεια του Κίκο, την γύρισε ωραία στον Ρόγκουλιτς ωστόσο το σουτ του Κροάτη από το σημείο του πέναλτι αποκρούστηκε από τον Λόρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν πανομοιότυπη, με την ομάδα μας να ασκεί περισσότερη πίεση, δίχως όμως να φτάνει με ευκολία μέσα στο αντίπαλο κουτί. Στο 59′ χάσαμε τεράστια τριπλή ευκαιρία. Αρχικά μετά από πάσα του Χρυσόπουλου ο Κονσεϊσάο με κενό το τέρμα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Λόπες έκανε το σουτ απέκρουσε ο Λόρια και στην επαναφορά ξανά ο Λόπες έκανε το σουτ με αμυντικό να αποκρούει πριν τη γραμμή του τέρματος.

Από εκεί και πέρα φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρουμε να απειλήσουμε ουσιαστικά την εστία του Λόρια.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Παρούτης με δεύτερη κίτρινη

Αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Αρτυματάς, Κίκο, Ρόγκουλιτς (70′ Θεοδώρου), Γούλερι (86′ Ε.Χαραλάμπους), Μουκαμπί (70′ Παρούτης), Χρυσόπουλος, Λόπες, Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο, Χρυσοστόμου (82′ Σπόλιαριτς).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3′ Μακρινό σουτ του Αρτυματά, η μπάλα άουτ.

6′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Χρυσοστόμου, μετά από γέμισμα του Κονσεϊσάο ο Χρυσοστόμου από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

15′ Κόρνερ από τον Κονσεϊσάο, κεφαλιά του Μουκαμπί η μπάλα άουτ.

26′ Κακό σουτ από τον Κονσεϊσάο, η μπάλα άουτ.

30′ Καλή στιγμή για την ομάδα μας. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίκο, ο Μλάντοβιτς με προβολή δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα και η μπάλα κατέληξε άουτ.

41΄Μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόγκουλιτς. Μετά από ωραία ενέργεια του Κίκο, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι με τον Ρόγκουλιτς να παίρνει το σουτ και τον Λόρια να αποκρούει.

45′ Κίτρινη στον Μλάντοβιτς.

59′ Τεράστια τριπλή ευκαιρία! Αρχικά μετά από γέμισμα ο Κονσεϊσάο με κενό το τέρμα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Λόπες έκανε το σουτ απέκρουσε ο Λόρια και στην επαναφορά ξανά ο Λόπες έκανε το σουτ με αμυντικό να αποκρούει πριν τη γραμμή του τέρματος.

74′ Εκτέλεση φάουλ από τον Κονσεϊσάο, κεφαλιά από τον Μλάντοβιτς η μπάλα άουτ.

76′ Ο Κονσεϊσάο έστρωσε στον Κίκο, με το σουτ του δεύτερου να αποκρούεται από αμυντικό.

78′ Κεφαλιά του Παρούτη, η μπάλα άουτ.

84′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αραδίππου, με τον Γκόμες μετά από στημένη φάση από κοντά έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

88′ Κεφαλιά του Ευαγόρα, αποκρούει σταθερά ο Λόρια.

89′ Καλό σουτ από τον Παρούτη, η μπάλα άουτ.

90+1′ Δεύτερη κίτρινη στον Παρούτη θέατρο και κόκκινη.

Ομόνοια Αρ.: Λόρια, Σιήκκης, Γκιοατά, Θεοχάρους, Γκόμες, Δημητρίου, Βρόντης, Μπάντζι, Αναστασίου, Μπόργκες, Κούτσακος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ζίβκοβιτς, Αρτυματάς, Κίκο, Ρόγκουλιτς (68′ Θεοδώρου), Γούλερι, Μουκαμπί (68′ Παρούτης), Χρυσόπουλος, Λόπες, Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο, Χρυσοστόμου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ