Match Report: Θετικά στοιχεία και περαιτέρω βελτίωση

Στην ισοπαλία με 1-1 ολοκληρώθηκε πριν λίγο η φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Η Ανόρθωση προηγήθηκε στο 38′ με τον Κονσεϊσάο και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 70′ με τον Σολ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας το μεγαλύτερο διάστημα, κοντινές γραμμές και με πλάνο να κτυπήσουμε στην αντεπίθεση, ωστόσο οι φάσεις που έγιναν δεν ήταν πολλές.

Στο 38′ κερδίσαμε φάουλ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο οποίος με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ δίνοντας μας το προβάδισμα με 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας το ξεκίνησε φουριόζα και μπορούσε να εδραιώσει το προβάδισμα της.

Στο  57′ καλό σουτ του Ρόγκουλιτς, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παρασκευά, ενώ τρία λεπτά αργότερα χάσαμε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Το σουτ του Γούλερι σταμάτησε στο δοκάρι και στην εξέλιξη το πλασέ του Ρόγκουλιτς σταμάτησε πάνω στην γραμμή από τον Μιλίτσεβιτς. Στο 62′ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Πάλι στην γραμμή αποκρούεται η μπάλα από τους αμυντικούς της ΑΕΚ στο πλασέ του Ρόγκουλιτς.

Η ΑΕΚ στο 70′ κέρδισε πέναλτι, ο Ζίβκοβιτς το απέκρουσε ωστόσο στην επαναφορά ο Σολ με πλασέ έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια ο Οκκάς προχώρησε σε μαζικές αλλαγές, οι νεαροί μας ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί ωστόσο το σκορ έμεινε αναλλοίωτο με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στην ισοπαλία.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ