Ανανέωση συνεργασίας με «Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός»

H Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με τον «Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός» για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Το λογότυπο του Ομίλου Δ. Ζαβός,  θα εμφανίζεται στο παντελονάκι της ομάδας μας ενώ η συνεργασία επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

Ευχαριστούμε τον «Όμιλο Εταιρειών Δ. Ζαβός» για τη διαχρονική στήριξή του προς την ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα αποβεί επικερδής και για τις δυο πλευρές.

Ποιος είναι ο «Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός»

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός, ιδρύθηκε το 1980, αποτελεί πρωτοπόρο δύναμη στον τομέα των ακινήτων και της ανάπτυξης γης στην Κύπρο. Με έδρα τη Λεμεσό, ο Όμιλος έχει αποδείξει τη δέσμευσή του στην ανάδειξη του δυναμικού της πόλης, προσφέροντας σταθερές επενδυτικές ευκαιρίες και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών. Ο Όμιλος έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του πέραν της Κύπρου, Ελλάδας και Ηνωμένο Βασίλειο και με συνεργασίες στη Ρωσία, το Ντουμπάι, το Λίβανο και την Ιορδανία, ενισχύοντας τη δυνατότητά του να εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο.

Στα 44 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Όμιλος έχει αναπτύξει πάνω από 170 οικιστικά και εμπορικά ακίνητα στη Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο και προσφέρει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων υψηλής τεχνολογίας σε κεντρικές τοποθεσίες. Ο Όμιλος διαθέτει υπηρεσίες ενοικίασης και διαχείρισης ακινήτων μέσω της Zavos Group Property Management Services, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση βραχυπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων ενοικιάσεων για λογαριασμό των ιδιοκτητών, διαχειριζόμενη πάνω από 600 οικιστικές και 200 εμπορικές μονάδες. Επιπλέον, ο Όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του 15 εμπορικά κέντρα και διαχειρίζεται δύο ξενοδοχειακές μονάδες στη Λεμεσό και την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σημ.: Στη φωτογραφία ο CEO του ομίλου εταιρείων Δ. Ζαβός κ. Μιχάλης Ζαβός με τον εκ των director της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ κ. Σταύρο Παπαγεωργίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ