Περήφανοι για Μάρκου, Πασχάλη και Λύτρα

Σε ανάρτηση προχώρησαν οι ακαδημίες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ κλιμάκιο Αμμοχώστου που κάνουν αναφορά στους Μάρκου, Πασχάλη και Λύτρα που συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Όταν βλέπεις 3 παιδιά του 2006 να είναι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, να αρχίσουν να δείχνουν το ταλέντο τους, να είναι μέσα στους διεθνείς της ηλικίας τους, τότε λες σαν Κλιμάκιο κάτι καλό κάνουμε εδώ. Όσοι μας έχουν ζήσει και μας ζούνε σε καθημερινή βάση, γνωρίζουνε από πρώτο χέρι πως προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και δίνουμε και την ψυχή μας για όλα τα παιδιά με σωστή καθοδήγηση και συμβουλές.

Περήφανοι για ακόμη μια φορά για τα δικά μας παιδιά και συγκεριμένα τους Παναγιώτη Μάρκου, Πέτρο Πασχάλη και Κωνσταντίνο Λύτρα, για τα πολύ καλά πρώτα δείγματα γραφής που δείχνουν μέχρι στιγμής, συμμετέχωντας στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της αγαπημένης τους ομάδα.

Οι 2 πρώτοι από 4 χρονών στην Ακαδημία μας ενώ ο 3ος της παρέας εντάχθηκε λίγο αργότερα, κάνωντας καθημερινά το δρομολόγιο Αραδίππου-Σωτήρα.

Παιδιά συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους με το φοίνικα στο στήθος, να δουλεύετε με κατεβασμένο το κεφάλι και το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό. Εξάλλου τι έστι ΑΝΟΡΘΩΣΗ και τι έστι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ το έχετε μάθει και το αποδείξει από πολύ μικροί.
Το Κλιμάκιο μας στέκεται δίπλα στα παιδιά που μεγάλωσε και εκπαίδευσε και είτε αγωνίζονται στην αγαπημένη τους ομάδα, έιτε σε άλλη ομάδα, εμείς είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που έχετε περάσει το κατώφλι του Δημοτικού σταδίου Σωτήρας και θα είμαστε πάντα οι πρώτοι θαυμαστές σας και οι πρώτοι που θα χαρούμε στις χαρές σας και οι πρώτοι που θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε δυσκολία.

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

Δείτε εδώ το βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ