Τι παραλαμβάνει ο Κασσιανός

Μεγάλο μέρος του φετινού ρόστερ, το οποίο γνωρίζει καλά αφού παρακολουθούσε ανελλιπώς την ομάδα, παραλαμβάνει ο Χριστάκης Κασσιανός.

Ο Κύπριος τεχνικός, θα έχει να επιλέξει για τον άσσο κάποιο εκ των Βαλβέρδ και Μάστρου, για τουw οποίους είχε κατά καιρούς εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια, ιδιαίτερα για το νεαρό τερματοφύλακα.

Στην άμυνα, θα πρέπει να “ζήσει” με τους Κόλιν, Ζορζ και Γκάλαμαζ, καθώς και το νεαρό Οικονόμου τον οποίο δεν είδαμε πέραν από μερικά λεπτά φέτος. Ο Ίλιτς έχει δηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Κύπρο. Εντεκαδάτος αναμένεται να είναι ο Άντιτς, το ίδιο μάλλον θα ισχύσει και για το Βαλεντίνο Σιέλη. Ο Ντουάρτε, αν τελικά μείνει στην ομάδα, θα πρέπει να δείξει πολύ μεγαλύτερη αφοσίωση και συγκέντρωση στα αμυντικά του καθήκοντα, για να έχει τύχη με τον κ. Κασσιανό.

Στον χώρο της μεσαία γραμμής το τοπίο είναι θολό, καθώς ο Αλέξα θα πρέπει να σοβαρευτεί στον πειθαρχικό τομέα και ο Σκοπελίτης βάζει ένα ακόμα χρόνο στην πλάτη. Ο Οχαγιόν έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, παρά το ότι ούτε ο συμπατριώτης του Ρόνι Λεύι δεν τον εμπιστευόταν στην εντεκάδα. Ο Λαμπάν λογικά θα έχει το ρόλο μπροστά από τα δύο χαφ, αφού ο Σπαντάτσιο θα χάσει την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Ο Σάββας Κάκος φέρεται να τα έχει βρει με τους Μαραγκό και Κατσή, ωστόσο θα πρέπει να δώσει το “οκ” και ο προπονητής. Εικάζουμε ότι αν τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια, θα επιδιωχθεί μια κίνηση σε αυτή τη γραμμή.

Στην επίθεση παρατηρείται το μεγάλο κενό. Λαβόρδε και Ιντζχάκι αποτελούν παρελθόν, ενώ ο Ρέζεκ παρουσιάζεται ενοχλημένος από τις “διαρροές” γύρω από το όνομά του. Ουσιαστικά, στον Χριστάκη Κασσιανό απομένει μόνο ο μένω/φεύγω Κάλβο και ο Αβραάμ που λογικά θα προωθηθεί στην επιθετική γραμμή. Είναι και οι παίχτες που επιστρέφουν από δανεισμό. Εάν γίνουν μια – δυο κινήσεις στην επίθεση θα πρέπει να είναι κατόπιν μεγάλης σκέψης και προσεκτικής επιλογής, αφού το πρόβλημα στο σκοράρισμα ήταν εμφανές στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ γενικά μας έλειψε το εύκολο γκολ.

Θεωρείται δεδομένο πως για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, ο νέος μας προπονητής θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο περσινό δυναμικό. Ενδεχομένως και μέσα στην χρονιά, να μην δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή Ανόρθωση, τουλάχιστον όχι σε πρόσωπα. Ας ελπίσουμε όμως σε αλλαγμένα μυαλά και νοοτροπίες…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ