ΒΙΝΤΕΟ: Αρχίζουν οι εκπομπές για την προετοιμασία (Quiz & Συνεντεύξεις)

Η νέα εκπομπή της Cablenet, Ανόρθωση Pre Season Show «The Journey» κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης, 16 Ιουλίου, στις 21:00, από το Cablenet Sports 1.

Η αθλητική ομάδα της Cablenet βρίσκεται στην Κυπερούντα, εκεί όπου η ομάδα της Αμμοχώστου θα βάλει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι αθλητικογράφοι Άρης Κυριάκου, Ανδρέας Σταύρου και Γιώργος Λεωνίδου, σε πλήρη συνεργασία με τον βιντεολήπτη, Ευθύμιο Χριστοδούλου, θα μεταφέρουν καθημερινώς τις εξελίξεις από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης.

Οι εκπομπές θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Ιουλίου και οι φίλοι της Ανόρθωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο υλικό σχετικά με την ομάδα τους. Συνεντεύξεις, Challenge και Quiz σε νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου, θα συντροφεύουν για 45 λεπτά τους τηλεθεατές.

Στο πρώτο επεισόδιο θα παρακολουθήσετε τη συνέντευξη από το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, του ακραίου αμυντικού, Κώστα Σταμμούλη, αλλά και τις δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Επιπρόσθετα θα υπάρξουν Challenge και Quiz με συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ