Λετονοί και Αμερικάνοι…(Περί επενδυτών)

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Παρασκευής, έγινε λόγος για προκαταρκτικό ενδιαφέρον επενδυτών, που ζήτησαν και πήραν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι αντίστοιχο και αυτό επί της ουσίας δεν σημαίνει τίποτα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει κανένα μας.

Εάν τα οικονομικά στοιχεία που έλαβαν οι επενδυτές τους ικανοποιήσουν και τότε το προκαταρκτικό ενδιαφέρον μετατραπεί σε κάτι πιο ουσιαστικό είναι κάτι που θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα. Ωστόσο για να μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε ακτίνα συμφωνίας αυτό απέχει πολύ τόσο χρονικά όσο και πρακτικά. Εάν αυτό γίνει, είναι ανάγκη να γίνει με τον σωστό τρόπο και με διακριτές γραμμές. Τα όσα λάθη ή παραλείψεις έγιναν το 2014 να μην επαναληφθούν και να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι και οι απαραίτητες δικλείδες που να μην θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του Συλλόγου.

Τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο, για κονσόρτιουμ επενδυτών από Αμερική αλλά και για Λετονούς επενδυτές. Οι αδιασταύρωτες πληροφορίες μας είναι ότι το προξενιό και με τις δύο ομάδες επενδυτών, έχει γίνει από γνωστούς παράγοντες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ με ανάμειξη στα διοικητικά κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Το ζητούμενο για όλους μας την παρουσα στιγμή να μείνουμε προσηλωμένοι στα προβλήματα μας και να βρούμε τις λύσεις. Λύσεις οι οποίες στο άμεσο μέλλον δεν θα έρθουν από κανένα Αμερικάνο και από κανένα Λετονό. Για να βγει οικονομικά η χρονιά, αυτή τη στιγμή ο μόνος επενδυτής είναι ο κόσμος. Αγορά εισιτηρίων διαρκείας, εισφορές στην πλατφόρμα και οποιαδήποτε άλλη κίνηση εξαγγείλει στο μέλλον ο Σύλλογος προς οικονομική ενίσχυση αποτελούν μονόδρομο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ