Οι 6 ξένοι που είναι στο ρόστερ αυτή τη στιγμή και πως έχουν τα δεδομένα για τον καθένα

Ο χορός των αποχωρήσεων στην ομάδα μας άνοιξε εδώ και μήνες και αυτή τη στιγμή ελάχιστοι είναι οι ξένοι που αναμένουν στο ρόστερ σε σχέση με το πως ήταν η κατάσταση κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, έξι ξένοι απομένουν στο ρόστερ αυτή τη στιγμή και δεν είναι σίγουρο και πως θα συνεχίσουν και οι πέντε τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για τους Κάργα, Τσίκο, Γκαρσία, Ουαγκέ, Μουσοντά και Μακούν ενώ στη λίστα δεν υπολογίζουμε τον Άντερσον Κορέια ο οποίος αγωνιζόταν ως Κύπριος.

Σε σχέση με τους έξι που προαναφέραμε, ο Τσίκο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, Ουαγκέ, Μουσοντά, Κάργας και Φραν Γκαρσία έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ ο Μακούν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Για τον Τσίκο το ιδανικό θα ήταν μία πρόταση από το εξωτερικό ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία και παράλληλα να γλυτώσουμε και από έναν παίκτη που δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ο Ουαγκέ δεν έχει πραγματοποιήσει σκέψεις για προσφυγή όμως για τον ίδιο το ιδανικό θα ήταν να έρθει μία πρόταση από το εξωτερικό, κάτι που δεν θα λέγαμε όχι αν ήταν ψηλό το ποσό.

Ο Κάργας είχε στείλει προειδοποιητική επιστολή αλλά διευθετήθηκε το ζήτημα μαζί του, ενώ δεν αποκλείεται η νέα διοίκηση να μπει σε συζητήσεις μαζί του για μείωση των απολαβών του σε σχέση που δεν βρεθεί ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό.

Ο Μουσοντά είναι μία δύσκολη περίπτωση καθώς έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο ενώ δεν έδωσε τίποτα πέρσι και αν μπορούσαμε να τα βρούμε για λύση του συμβολαίου του χωρίς ιδιαίτερες προεκτάσεις για την ομάδα μας, θα ήταν το ιδανικό.

Ο Μακούν έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και μάλιστα είναι στην προεπιλογή της Εθνικής Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα. Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του είναι για ακόμη ένα χρόνο μόνο ίσως κάνει ευκολότερη την περίπτωση όπως δεν παραμείνει στην ομάδα μας σε σχέση με τους άλλους πέντε.

Τέλος, ο Φραν Γκαρσία προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και είναι ίσως η πιο… σίγουρη περίπτωση για παραμονή στην ομάδα μας και του χρόνου. Ιδιαίτερα αν δεν συνεχίσει ο Άντερσον Κορέια.

Για Μαρμούκ και Γκερέρο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για λύση συνεργασίας αλλά από τη στιγμή που έχουν προσφύγει στην FIFA, δεν υπολογίζονται ως παίκτες της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ