Υπάρχει θέμα Σάντη;

Μπορεί το πρωτάθλημα να χάθηκε πρώτιστα εξ αιτίας των δικών μας λαθών, αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε και η διαιτησία. Για να το θέσουμε πιο ωμά, σε καθοριστικές στιγμές αδυναμίας, οι διαιτητές από τη μια πλευρά μας κτυπούσαν κατακέφαλα, την ώρα που στον ΑΠΟΕΛ έτειναν χείρα βοηθείας.

Το ποιόν των Κυπρίων διαιτητών είναι γνωστό, όπως γνωστά είναι και τα κατά παραγγελίαν σφυρίγματα. Πρόκειται για πειθήνια όργανα της ΚΟΠ. Το ΑΠΟΕΛ, με την κίνηση ματ της δήθεν… “διαγραφής” Κουτσοκούμνη, έβαλε πίεση στην Πρόεδρο της ΚΟΠ, με αποτέλεσμα να “σπρώξει” πρόσωπα και καταστάσεις προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Από την άλλη πλευρά, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ Αντρέας Σάντης δεν φαίνεται να έκανε το παραμικρό για να βοηθήσει την ομάδα, αν μη τι άλλο να μη γίνεται έρμαιο στις ορέξεις των κοράκων. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το κλίμα γι’ αυτόν στην ΚΟΠ είναι “βαρύ” αφού δεν διατηρεί καλές σχέσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο και ειδικά τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Μάλιστα, από πλευράς Ανόρθωσης υπάρχει η σκέψη ο Αντρέας Σάντης να αξιοποιηθεί από άλλο πόστο και να υπάρξει αλλαγή στον εκπρόσωπο μας στην ΚΟΠ (βρίσκεται εκεί από το 2007) με άλλο παράγοντα, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση, εάν τελικά επαληθευτεί.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που δεν παρουσιάστηκε στην Γενική Συνέλευση και επίσης δεν έδωσε το παρόν του ούτε και στις βραβεύσεις στην ΚΟΠ. Αν δεν ήταν δικαιολογημένες οι απουσίες του, τότε πως γίνεται να απουσιάζει ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης από τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας; To χειρότερο από όλα όμως (σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ) είναι ότι ο κ. Σάντης δεν είναι και το πιο… αγαπητό πρόσωπο στους κόλπους της ΚΟΠ και αυτό τα γεγονός μας προβληματίζει έντονα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ