Θέλει να μείνει ο Αλέξα

Σε μέσο της Ρουμανίας μίλησε ο αμυντικός μέσος της ομάδας μας Νταν Αλέξα, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τη ζωή του στην Κύπρο και για το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας. Αναλυτικά:

«Έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο στην Κύπρο και του χρόνου θα δω τι θα κάνω. Ήδη σκέφτομαι σοβαρά να κυνηγήσω μια άλλη καριέρα, θέλω πολύ να γίνω προπονητής και το κοιτάζω. Όμως, προς το παρόν έχω ακόμα ένα χρόνο στην Κύπρο. Νοιώθω καλά εκεί και είμαι ικανοποιημένος. Πήγα στην Ανόρθωση μετά από επιθυμία του Ρόνι Λέβι. Στο μεταξύ έφυγε από τον σύλλογο όμως εγώ συνήθισα τους συμπαίκτες μου και την χώρα και η οικογένειά μου είναι πολύ καλά εκεί».

Για το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου:

«Προς έκπληξή μου, βρήκα ένα καλό επίπεδο ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Τέσσερις-πέντε ομάδες μπορούν να παίξουν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, είναι καλές ομάδες με πολλούς ξένους. Ήταν ένα πρωτάθλημα στο οποίο προηγούμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια όμως στα playoffs είχαμε κάποιες ήττες και έτσι τερματίσαμε δεύτεροι. Όμως, γνώρισα ορισμένους καλούς αντιπάλους, διεθνείς ποδοσφαιριστές. Για μένα το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη».

Αναφορά για Κάκο:

«Στην Ρουμανία υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα όμως νομίζω τα πράγματα δυσκολεύουν για το ποδόσφαιρο και δεν βλέπω θετικές προοπτικές. Και στην Κύπρο υπάρχουν προβλήματα λόγω των τραπεζών, όμως έχουμε (σ.σ: εννοεί στην Ανόρθωση) έναν καταπληκτικό εργοδότη που κάνει μεγάλες προσπάθειες και είναι πολύ καλός μαζί μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ