«Αύριο θα υπάρχει κατάληξη»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τον Πάμπο Χριστοδούλου για παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας. Ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως σήμερα τέθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών όλα τα θέματα επί τάπητος και πως αύριο θα υπάρχει κατάληξη. Αναλυτικά:

«Η πρωινή συνάντηση μεταξύ Σάββα Κάκου και Πάμπου Χριστοδούλου έγινε για να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος, όπως και τέθηκαν. Ανταλλάγησαν απόψεις των δύο πλευρών και ανανεώθηκε η συνάντηση και για το απόγευμα και για αύριο το πρωί.  Θέλουμε να γίνει μια νέα συνεργασία προς όφελος όλων και ειδικά της ομάδας. Είμαστε πολύ κοντά στη φιλοσοφία, συνάδουν οι απόψεις και αυτό είναι θετικό. Η συνάντηση έγινε για να τεθούν οι στόχοι και για να είναι βιώσιμο το σωματείο. Είναι πολλά αυτά που θα συζητηθούν. Δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, απλά πρέπει να συζητηθούν κάποια θέματα. Μέχρι αύριο θα έχουμε κατάληξη».

Ο κ. Αλεξάνδρου έκανε επίσης αναφορά για τις μειώσεις στους μισθούς των ποδοσφαιριστών:

«Έγιναν και θα γίνουν συναντήσεις με τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Δεν μένει ποδοσφαιριστής με το συμβόλαιο που είχε πέρσι. Τέθηκαν και στη συνάντηση οι απόψεις για τους ποδοσφαιριστές. Συμπίπτουν κάπως τα δύο θέματα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Βρίσκουμε ανταπόκριση από τη συντριπτική πλειοψηφία. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ