Θα τα βρούνε;

Ο κόσμος έχει στείλει τα μηνύματα στο Σάββα Κάκο, ότι στη μεγάλη πλειοψηφία του επιθυμεί την παραμονή του Πάμπου Χριστοδούλου στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Από την άλλη, ο κ. Χριστοδούλου ξέρει πολύ καλά πως η Ανόρθωσις είναι η μοναδική του ευκαιρία να δουλέψει σε μεγάλο κλαμπ την παρούσα στιγμή, καθώς οι εναλλακτικές είναι κάποια μικρομεσαία ομάδα ή η ανεργία.

Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των δύο ανδρών. Θεωρούμε ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου θα βάλει νερό στο κρασί του και θα δεχτεί να κοουτσάρει την ομάδα με τα όποια συστατικά μπορεί να του παράσχει το βαλάντιο μας αυτή την στιγμή. Ο πρόεδρος της Μεγάλης Κυρίας, αν δεν θέλει να έχει τον κόσμο στο “κεφάλι” του, πολύ πιθανόν να προτιμήσει την “ασφαλή” επιλογή του Πάμπου κι ας ξοδέψει και μια δυο δεκάρες παραπάνω. Είναι καλύτερο να τις δώσει σε αποζημιώσεις; Μπορεί να βρει τεχνικό που να είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από τον κ. Χριστοδούλου; Το έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι Φέργκιουσον, αλλά έχει επιδείξει έργο στις προηγούμενες ομάδες του. Ότι υπάρχουν καλύτεροι, σίγουρα. Το θέμα είναι αν το κασέ τους βρίσκεται στα δικά μας μέτρα.

Σήμερα η μεγάλη μέρα για το ζήτημα τεχνικού, με τη συνάντηση Σάββα Κάκου-Πάμπου Χριστοδούλου να είναι το θέμα που επισκιάζει τη γαλανόλευκη επικαιρότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ