ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Η εισήγηση του Δ.Σ του Σωματείου για τις μετοχές Πουλλαϊδη

Δημοσίευμα από το PROTATHLIMA σε σχέση με τις μετοχές Πουλλαϊδη και τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου σήμερα.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη αγωνία επικρατεί στην Ανόρθωση, ενόψει και της σημερινής συνέλευσης, μέσα από την οποία θα βγει η απόφαση για την μεταβίβαση μετοχών ή όχι των μετοχών της οικογένειας Πουλλαϊδη στο σωματείο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του PROTATHLIMA, την περασμένη Τρίτη σε συνεδρία του το Δ.Σ του σωματείου, κατά συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε ότι η εισήγηση τους στην συνέλευση θα είναι αρνητική ως προς την πρόταση για μεταβίβαση τωn μετοχών.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το σκεπτικό τους βασίζεται σε τρεις τομείς:

1 –Υπάρχει όρος στην υφιστάμενη συμφωνία διαχείρισης, που διασφαλίζει τον σύλλογο για τις οφειλές της εταιρείας προς αυτό.

2 -Δεν είχαν ενώπιον τους τις αναλυτικές επιβεβαιωμένες και ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας, παρά το γεγονός οτι σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν μέλη του Δ.Σ του σωματείου, της ζήτησαν επανειλημμένα απο το Δ.Σ της εταιρείας.

3 – Θεωρούν ότι από την στιγμή που η συμφωνία διαχείρισης ολοκληρώνεται τον Μάιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι κι αλλιώς θα επιστρέψει στο σωματείο, δεν υπάρχει λόγος να παραλάβουν τις μετοχές στην παρούσα φάση, συνεπώς το χρέος της εταιρείας στην ολότητα του.

Τονίζουμε ότι οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτή θα είναι η εισήγηση του Δ.Σ του σωματείου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό θα εισακουστεί από τα μέλη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ