Το πήρες πάνω σου, ε και;

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην αυτή του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Δυστυχώς μετά λύπης ακούμε πληροφορίες ότι η Ανόρθωση θα συνεχίσει χωρίς τον Πάμπο Χριστοδούλου την νέα περίοδο. Το ερώτημα που τίθεται αυτόματα είναι ένα μεγάλο γιατί;

Μετά την αποχώρηση Τιμούρ Κετσπάγια το πήρατε πάνω σας και μας φέρατε τον μεγάλο Ερνστ Μιττεντορπ που η μόνη του σχέση με το ποδόσφαιρο ήταν μια ακαδημία στην Γερμανία και κάτι ομάδες τις Αφρικής. Ακολούθησε η πρόσληψη του νεαρού και γεμάτου όρεξη Σλάβολιουμπ Μούσλιν που δίδαξε την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου δεκαετίας του ΄80 αλλά και πάλι το πήρατε πάνω σας.

Εν συνεχεία ήρθε στην ομάδα ο προπονητής που ανακάλυψε τον Μέσι. Μας έφερε τον υιό του ανέμου και λοιπά παλτά εκτός των Λαβόρδε και Λίζιο που σας έφυγε και τώρα η αγοραστική του αξία πενταπλασιάστηκε. Τότε η εξαγγελία ήταν « Όσο είμαι εγώ πρόεδρος θα είναι και ο κύριος Όγιος προπονητής» λες και μας πήρε στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ με 6 αγωνιστικές στον πάγκο.

Με αυτά και αυτά φεύγει ο Όγιος και έρχεται ο μεγάλος Μπόμπαν. Στο ενδιάμεσο ακούστηκε ότι συζητούσαμε με τον Χριστοδούλου αλλά το μόνο που του προσφέρατε ήταν η ενότητα. Η τότε διοίκηση το πήρε πάνω της και προσέλαβε τον Κρισμάρεβιτς ο οποίος κατάφερε να χάσει βαθμούς σε όλους τους αγώνες που ήταν στον πάγκο της ομάδας.

Φτάνοντας στα πιο πρόσφατα, η οικουμενική διοίκηση προσέλαβε τον βούλγαρο Στοιλοφ. Που στηρίχτηκε μετά το στραπάτσο από κάποια Σκοπιανή ομάδα ονόματι Ραμποτνίσκι. Και εδώ οι διοικούντες το πήραν πάνω τους.

Με την αποδέσμευση Στόιλοφ τυγχάνει να έρχεται στην Κύπρο για παιχνίδι η Στεάουα Βουκουρεστίου. Η ισοπαλία με την ΑΕΚ αναγκάζει τον πρόεδρο της, Μπεκάλι, να αποδεσμεύσει τον προπονητή της ομάδας Ρόνυ Λέβι. Τότε ο Κινκλάτζε που παρίστανε τον τεχνικό διευθυντή  θέλοντας να δικαιολογήσει τον μισθό του διεμήνυσε στην διοίκηση το περιβόητο «πρόεδρε τον βρήκαμε» λες και ανακάλυψε την χαμένη Ατλαντίδα.

Η περίοδος Λέβι σημαδεύεται με τις αλλεπάλληλες διοικητικές στηρίξεις με αποκορύφωμα την στήριξη μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Ντίλα Γκόρι Γεωργίας. Το πήρε πάνω του ο πρόεδρος και όλοι νόμιζαν ότι κέρδισε το στοίχημα. Για να κερδίσεις το στοίχημα όμως πρέπει να έχεις και στο τέλος μια επιτυχία. Η οποία ποτέ δεν ήρθε. Θεώρησε στην έκτακτη γενική συνέλευση ότι ίσως ήταν λάθος η απομάκρυνση Λέβι. Συμφωνούμε πρόεδρε. Ήταν λάθος ο χρόνος. Διότι αν το κατείχες θα τον έδιωχνες μετά την δεύτερη σερί ήττα. Κατάφερε και έχασε από τα 18χρονα της Σαλαμίνας και διασυρθήκαμε από την Ομόνοια με 4-0. Αλλά και πάλι το πήρες πάνω σου.

Απορούμε μετά από τις τόσες αποτυχημένες προσλήψεις προπονητών που στοίχησαν ουκ ολίγα εκατομμύρια σε εσάς και εμάς χωρίς καμία απολύτως επιτυχία, με πιο γνώμονα έχετε το θάρρος να επιλέγεται τον προπονητή που  θεωρείτε κατάλληλο να συνεχίσει την ένδοξη πορεία που χάραξαν οι προκάτοχοί του.

Πραγματικά αν η φήμη για απομάκρυνση του Χριστοδούλου τελικά επαληθευτεί τότε μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι ακουστά έχετε το ποδόσφαιρο και μας οδηγείτε πρόσω ολοταχώς στο κλείσιμο πέραν από το ρεζίλεμα που το υπεστήκαμε ουκ ολίγες φορές. Και τότε καλέστε μας για γιορτές του πορτοκαλιού, κάρτες διαρκείας και λοιπές εκδηλώσεις για εισφορές. Τότε θα το πάρουμε και μείς πάνω μας…

K.E

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ