ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όλα δείχνουν χωρισμό με Πάμπο εκτός… (πληροφορίες)

Μαύρος καπνός βγήκε στη σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Σάββα Κάκου και του Πάμπου Χριστοδούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Anorthosis24, ο Σάββας Κάκος ανέφερε στον Κύπριο τεχνικό πως το μισθολόγιο θα είναι αυστηρά στο ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ, αλλά δεν ανέφερε στον κ. Χριστοδούλου ποιους ποδοσφαιριστές προτίθεται να «ξεφορτωθεί» από την ομάδα έτσι ώστε να μπορεί ο Κύπριος τεχνικός να δουλέψει με το υπόλοιπο ποσό που μένει και να κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας σε περίπτωση που παραμένει.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ανέφερε στον Πρόεδρο πως δύσκολα μπορεί μία ομάδα του βεληνεκούς της Ανόρθωσης να λειτουργήσει με τέτοιο προϋπολογισμό, όταν μάλιστα δεν του ξεκαθαρίζουν τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τη νέα χρονιά και ιδιαίτερα αυτούς με τα υψηλά συμβόλαια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Πάμπος είπε στον Σάββα Κάκο να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα παραμείνουν του χρόνου στην ομάδα για να βρεθεί η λύση ώστε να απεγκλωβιστούμε από τα συμβόλαια που διατηρούν, και έκλεισαν νέο ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και με βάση τις πληροφορίες μας, από την ηγεσία του Σωματείου προσπαθούν να «εξαναγκάσουν» τον Πάμπο Χριστοδούλου στο να μην επιθυμεί ο ίδιος τη συνέχιση της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας, και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Πάμπος δεν είναι ο εκλεκτός της νυν διοίκησης για το άτομο που θα αναλάβει το τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα περίοδο.

Εμείς εδώ πέρα, έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους. Την δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Κύπριου προπονητή είναι μικρές και επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι ο κ. Κάκος δεν επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Αυτό το μήνυμα βγήκε και μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, αφού αρκετά μέλη έλεγαν το εξής: «Θα βρει πάτημα το οικονομικό για να διώξει τον Πάμπο Χριστοδούλου».

Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για ότι νεότερο προκύπτει, και θα τα γράφουμε με ειλικρίνεια και σαφήνεια για να γνωρίζει και ο κόσμος για το τι συμβαίνει στο σωματείο μας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι ΑΛΗΘΕΙΕΣ από όλους για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Το ραντεβού της ερχόμενης εβδομάδας είναι το πλέον σημαντικό, καθώς θα διαφανεί αν αλλάξουν τα δεδομένα (πολύ δύσκολο) και παραμείνει ο Κύπριος τεχνικός. Όσο για το ύψος του συμβολαίου του Πάμπου Χριστοδούλου, δεν έγινε συζήτηση στη σημερινή πρώτη επαφή των δύο ανδρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ