Εντός έδρας αγώνας με ΑΠΟΕΛ

Εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω το ρεπορτάζ από την επίσημη σελίδα

Το πρώτο φετινό της παιχνίδι, δίνει η ανδρική μας ομάδα, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Basket League, υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τον ΑΠΟΕΛ, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Απόλλωνα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/10) και θα αρχίσει στις 19:30.
Μετά από τρία στη σειρά νικηφόρα αποτελέσματα, η ομάδα μας καλείται να προσθέσει ένα ακόμα και έτσι, να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία.

Μόνο όμως που θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο και ας μη ξεγελά κανέναν το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ, τάχατες δεν θα είναι τόσο δυνατός, όσο είναι όπως πάντα.

Άλλωστε, στη μόλις περασμένη αγωνιστική, κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ.

Η ομάδα μας καλείται να δει αυτό το παιχνίδι σαν ένα μεγάλο ντέρμπι, που θα είναι και το πρώτο αυτού του «αγωνιστικού είδους» και να δώσει όλες τις δυνάμεις της, για να σημειώσει την τέταρτη διαδοχική της νίκη, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, θα έλθει στη Λεμεσό, αποφασισμένη για να φθάσει στη νίκη, αλλά οι δικοί μας παίκτες, θα είναι πανέτοιμοι, εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά, ούτως ώστε να καταφέρουν να φθάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι κατά την περσινή χρονιά, η ομάδα μας, ήταν η νικήτρια και στα τέσσερα παιχνίδια που είχε δώσει με την αυτήν της Λευκωσίας (δυο για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος και άλλα τόσα, για την προημιτελική φάση των πλέι-οφ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ