Αυτά είναι τα προγράμματα οικονομικής στήριξης!

Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα οικονομικής στήριξης της ομάδας μας από τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Το πρόγραμμα όπως ανέφερε ο κ. Σάντης:

– Γίνεται για να έχουμε σε σταθερή βάση πηγή εσόδων ενώ όσοι συμμετέχουν θα έχουν ωφελήματα για να μην είναι βασική εισφορά.

– Το κόστος ανά περίοδο θα είναι 600 ευρώ, αν το πληρώσει κάποιος άμεσα θα είναι 550, και θα υπάρχει η δυνατότητα για τρεις δόσεις των 600 ή έξι δόσεις των 100 ευρώ.

– 1911 μέλη που θα ανανεώνεται η συμμετοχή τους σε κάθε ποδοσφαιρική περίοδο. Τα προνόμια για όσους συμμετέχουν είναι. Θα δοθεί φωτογραφία που θα είναι για τον κάθε ένα ξεχωριστά υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Δεν θα είναι καμία η ίδια, κάθε μία θα έχει πιστοποητικό γνηστιότητας.

– Θα δημιουργηθεί χώρος στο γήπεδο αποκλειστικά για τα μέλη, δικαίωμα πρόσβασης που θα γίνεται αριθμητικά λόγω των πολλών συμμετοχών, με συγκεκριμένους καλεσμένους και εκδηλώσεις σε κάθε παιγνίδι.

– Πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου και με τη συμπλήρωση του ρόστερ, θα πραγματοποιείται εκδήλωση γνωριμίας με όλα τα μέλη της ομάδας και της διοίκησης.

– Σε περίπτωση τίτλων, θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να συμμετέχουν σε σχετική εκδήλωση που θα κάνει αποκλειστικά η ομάδα.

– Με την κάρτα μέλους θα υπάρχουν εκπτώσεις από τη μπουτίκ της ομάδας μας αλλά και με άλλα καταστήματα που είμαστε και θα έρθουμε σε συμφωνία. Θα ανακοινωθεί επίσης κάτι καινούριο στον χώρο της ένδυσης που θα είναι πρωτοποριακό στην Κύπρο.

– Οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για αυτοκίνητο, που θα γίνεται κάθε χρόνο.

– Εντός του σταδίου θα γίνει ο τοίχος 1911 στον οποίων θα αναγράφονται τα ονόματα όλων των μελών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

– Ως ένδειξη εκτίμησης στα 1911 άτομα, μέρος του ποσού το οποίο θα καταβάλουν, συνολικά 100 ευρώ, θα μετατρέπονται σε μετοχές Champion shares για να έχουν συμμετοχή στην εταιρεία και σε περίπτωση πρόκρισης σε ομίλους θα έχουν οικονομικά οφέλη.

– Δημιουργία τρίτης επίσημης φανέλας της ομάδας που θα έχουν την ευχέρεια η οπαδοί να γράψουν το όνομά τους με κάποιο κόστος. Η επίσημη αυτή φανέλα θα φορεθεί και σε παιγνίδια του πρωταθλήματος. Το κόσμος 150 ευρώ αν επιλέξει όνομα ο συμμετέχοντας ή 200 με την αγορά της φανέλας.

– Κυκλοφορία ξυστών λαχείων όπου θα προσφέρονται 2000 δώρα και ανάμεσα σε αυτό ένα σκουτεράκι. Στα 10 ευρώ η τιμή του λαχνού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ