Έφθασε η μεγάλη στιγμή / Ιστορικό ραντεβού

Η μεγάλη στιγμή έχει φθάσει για την ομάδα μας!

Μια νέα ιστορική σελίδα γράφει απόψε η Ανόρθωση μας.

Τη στιγμή που θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ για τον αγώνα με την Κορμέντ για τον 6ο προκριματικό όμιλο του FIBA Europe Cup, η Ανόρθωση θα είναι πλέον και μια Ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που θα δώσει και Ευρωπαϊκό παιχνίδι επίσημης διοργάνωσης.

Με ώρα Κύπρου έναρξης τις 20:00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική Κορμέντ σε παιχνίδι που θα γίνει στη δική της έδρα, σε έναν όμιλο τριών ομάδων, από τον οποίο την πρόκριση για τη φάση των ομίλων της κανονικής περιόδου στη διοργάνωση, θα εξασφαλίσει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση.
Η άλλη ομάδα που μετέχει στην όμιλο, είναι η Μπνέι Χερζίλια του Ισραήλ.

Η ομάδα μας θα έχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο, για να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Δύσκολο έργο, μέσα από δυο δυνατά παιχνίδια, αλλά το μόνο που υπάρχει τώρα στη σκέψη όλων, είναι το πρώτο παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί απόψε.

Θα μπορέσει η ομάδα μας να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα;

Ο καταλληλότερος άνθρωπος, για να δώσει τις εκτιμήσεις του προς το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, είναι ο προπονητής μας ο κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης, ο οποίος είχε διατελέσει ως προπονητής στην αποψινή αντίπαλο της Ανόρθωσης, που μας ανέφερε:

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κορμέντ, έχει μια δυνατή έδρα, αλλά και ένα δυνατό σύνολο, το οποίο το βοηθά ο κόσμος της.

Θα πρέπει να καταβάλουμε την κάθε δυνατή προσπάθεια για να φθάσουμε στη νίκη, που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Παρά όμως τις αρκετές δυσκολίες που μας περιμένουν, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη και σαν ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ