Όταν ο Τιμούρ αποχώρησε από την συνέντευξη τύπου

Το παιγνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2008 ήταν σημαδιακό για πολλούς λόγους. Πρώτο, η ομάδα μας κατάφερε αν και έχανε με 2-0 να επιστρέψει και να διατηρήσει το αήττητο της. Δεύτερο, για ακόμη ένα παιγνίδι η ομάδα εκείνη έδειξε τα… καρύδια της. Και τρίτο ήταν ο διαπληκτισμός του Τιμουρ Κετσπάγια με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο γνωστός για τους θεατρινισμούς του πορτιέρο με τη λήξη του παιγνιδιού άρχισε τις χειρονομίες κάτι το οποίο δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο από τον Κετσπάγια.

temur-sofronakis

Συνέχεια στο περιστατικό έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Νιρ Κλιγκερ γεγονός  που προκάλεσε την οργή του Τιμουρ ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε από την διάσκεψη τύπου.

«Ήρθε να μιλήσω επειδή σας σέβομαι», τόνισε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κ. Κλίνγκερ, προκαλώντας την αντίδραση του Τιμουρ Κετσπάγια. «Εμένα δεν με σέβεσαι δηλαδή»; ήταν η απάντηση – ερώτηση του τεχνικού της Ανόρθωσης. «Εσύ δεν σεβάστηκες τον Αυγουστή, γιατί να σε σεβαστώ εγώ», ανταπάντησε ο Ισραηλινός τεχνικός…

*Εσείς πόσο σεβασμό μας είχατε δείξει τότε κύριε Κλίνγκερ και κύριε Αυγουστή;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ