«Να αγωνιστούμε ως Ανόρθωση»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, αναφερόμενος στο παιγνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και στα οικονομικά του σωματείου.

«Να αγωνιστούμε ως Ανόρθωση»

«Είναι ο αγώνας της χρονιάς. Ίσως το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα να μην έχει αύριο. Ο στόχος μας φέτος ήταν ένας και μοναδικός Θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ο στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υλοποιήσουμε τον αρχικό μας στόχο. Ενώπιον μας υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Με νίκη εξασφαλίζουμε την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Προσηλωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και μόνο. Σε περίπτωση ήττας θα εξαρτόμαστε από αποτέλεσμα άλλου αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Από τη στιγμή που απωλέσαμε την κορυφή, υπήρχαν παιχνίδια που είχαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε στην πρώτη θέση  και ποτέ δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη φορά είναι ένα παιχνίδι όπου πρέπει επιτέλους να αγωνιστούμε ως Ανόρθωση. Αν το κάνουμε δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε τη νίκη».

«Για αυτό πάρθηκε το έσχατο μέτρο»

«Υπάρχει τρομερό οικονομικό κόστος από τη στιγμή που έμεινε εκτός τίτλου η ομάδα. Ο προπονητής έχασε τη δουλειά του και οι μόνοι που δεν είχαν κόστος ήταν οι ποδοσφαιριστές. Για αυτό πάρθηκε αυτό το έσχατο μέτρο, το οποίο θα αναιρεθεί αν βγούμε στην Ευρώπη. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο». 

«Θα χρειαστεί μεγάλη συνεισφορά»

«Δεν έχουμε πρόβλημα με τα κριτήρια Μαρτίου. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι τα κριτήρια Μαΐου. Μπορεί να ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ το ποσό που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι ενώπιον της ΟΥΕΦΑ. Κάποιες περιπτώσεις της περιμένουμε μεταγενέστερα. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί το ποσό. Είναι νεκρή περίοδος οικονομικά και θα χρειαστεί μεγάλη συνεισφορά από όλους».

«Ο οικονομικός βραχνάς έχει υπερδιογκωθεί»

«Η θητεία είναι διετής. Του χρόνου θα τελειώνει η θητεία του δ.σ. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα τεθεί εκ μέρους των μελών. Ο οικονομικός βραχνάς έχει υπερδιογκωθεί. Ο πρόεδρος ίσως να ζητήσει οικονομική συνεισφορά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ