Εξέλιξη με Κάργα

Εξελίξεις προκύπτουν στην περίπτωση του Γιάννη Κάργα καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ελλάδα, για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται και ομάδα από την Ρωσία η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα για την απόκτησή του.

Το σχετικό ρεπορτάζ:

«Μετά την Κύπρο, ενδιαφέρον προκύπτει και από τη Ρωσία για τον Γιάννη Κάργα, με τα ΜΜΕ της χώρας να τον εμπλέκουν με τη Σαμάρα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Γιάννης Κάργας βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, με το ενδιαφέρον της «Κυρίας» να επιβεβαιώνεται και από την Κύπρο, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Φαίνεται πως η Ανόρθωση δεν… παίζει μόνη της καθώς δημοσιεύματα από τη Ρωσία συνδέουν τον στόπερ του ΠΑΟΚ και με τη Σαμάρα. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα στον Γιάννη Κάργα δεδομένου πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα και ήδη εξετάζει τα επόμενα βήματα στην καριέρα του, με την ρωσική ομάδα – όπως αναφέρει ο Καρπόφ – να έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

«Η Κρίλια έκανε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του αμυντικού, Γιάννη Κάργα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιβάν Καρπόφ για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό και στην συνέχεια προσθέτει: «Ο Γιάννης Κάργας εκπροσωπεί τα χρώματα του ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι. Ως μέλος του συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής έπαιξε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας 2 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025. Η Σαμάρα την περσινή σεζόν παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στην 12η θέση του πρωταθλήματος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ