Match Report: Ακόμη μία ήττα…

Την ήττα με 1-0 γνώρισε πριν από λίγο η ομάδας μας από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, χάρις σε αυτογκόλ από τον Χάρογιαν, σε μία φάση που θα συζητηθεί μίας και ο Κβιλιτάια φαινόταν σε θέση offside.

Ο Μουνιόθ κατέβασε την ομάδα με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους Μηνά Αντωνίου, Κορρέα και Χάρογιαν. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Αρτυματάς, Σάμπο και Ιωάννου με τους Κορρέια και Αμπαρτζουμιάν στα άκρα. Στην επίθεση ήταν οι Νινγκά και Γουαρίς.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που ήταν πιο επιθετική, μόλις στο 8′ πήρε πέναλτι εφεύρεση του Θεουλή, το οποίο απέκρουσε ο Λόρια. Στο 20′ ο Νινγκά έκλεψε την μπάλα, ήταν όμως πλάγια και το πλασέ του ήταν άστοχο. Στο 21′ ο Λόρια απέκρουσε εκπληκτικά καλό σουτ του Σαρφό. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 28′, όταν ο Λόρια απέκρουσε σουτ του Κβιλιτάια που φαινόταν εκτεθειμένος όμως η μπάλα κτύπησε στον Χαρογιάν και κατέληξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου βγήκε ψηλά και έψαξε το γκολ. Στο 69′ ο Παρούτης είδε τον Καρώ να αποκρούει πάνω στη γραμμή το πλασέ που επιχείρησε ενώ στο 75′ ο Νινγκά μόνος από πλάγια έστειλε την μπάλα άουτ.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Αρτυματάς (58′ Πάντσεον), Κορέια, Αμπαρτζουμιάν (81′ Χριστοφή), Γουαρίς, Αντωνίου, Σαμπό, Νινγκά, Χαρογιάν, Κορρέα (68′ Χρυσοστόμου), Ιωάννου (58 Παρούτης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ