Από τέταρτοι μέχρι… πρώτοι

Μετά και το σημερινό παιγνίδι στο ΓΣΠ και τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ (0-1), το παιγνίδι μας αύριο απέναντι στην Ομόνοια αποκτάει πολύ μεγαλύτερη σημασία. Για να λέμε την αλήθεια, μετά το διπλό της ΑΕΚ πρώτιστος στόχος είναι η εξασφάλιση μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι τρίτη, μόλις ένα βαθμό πίσω μας, ενώ ακολουθεί η Ομόνοια με δύο βαθμούς από εμάς.

Αν νικήσουμε αύριο στο ΓΣΠ τη Λευκωσιάτικη ομάδα, τότε κλειδώνει το Ευρωπαικό εισιτήριο, και αναλόγως των αποτελεσμάτων την επόμενη αγωνιστική, τότε μπορούμε ακόμη και για τίτλο! Για να κάνουμε τέτοια σενάρια όμως, πρέπει να φύγουμε με το διπλό αύριο στο ΓΣΠ, σε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα των τελευταίων μηνών.

Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας, αλλά ας πάρουμε τη νίκη αύριο και να διαχειριστούμε κατάλληλα τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Να μη γελιόμαστε, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και περίπλοκη. Προέχει η εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, και για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε την Κυριακή την πρώτη μας νίκη από τις 27 Φεβρουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ